Η Κέιτ Μος λανσάρει σειρά κοσμημάτων -Είναι εκλεπτυσμένα και φοριούνται σε layers | 0 bovary.gr
Η Κέιτ Μος λανσάρει σειρά κοσμημάτων -Είναι εκλεπτυσμένα και φοριούνται σε layers | 0 bovary.gr
14|05|2017 15:45
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΟΣ

Η Κέιτ Μος λανσάρει σειρά κοσμημάτων -Είναι εκλεπτυσμένα και φοριούνται σε layers


«Λατρεύω τα κοσμήματα. Σε όποιο κοσμηματοπωλείο κι αν έχω πάει, έχω δει κάτι να μου αρέσει».

Τα κοσμήματα ήταν ανέκαθεν το φετίχ της Κέιτ Μος και ένα από τα βασικά στοιχεία των εμφανίσεών της από τα παιδικά της χρόνια. Μάλιστα, όταν ερχόταν η στιγμή της ανταλλαγής των δώρων στις γιορτές, πάντα ήλπιζε να ανοίξει το κουτί και να έχει μέσα κόσμημα.

Την φετινή σεζόν, για πρώτη φορά λανσάρει μια σειρά κοσμημάτων που σαγηνεύουν με το στιλ τους και την απαράμιλλη κομψότητά τους.

 

 

A post shared by Fenton Bailey (@fentonsnaps) on May 13, 2017 at 7:46am PDT

 

 

 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on May 13, 2017 at 7:18am PDT

 

Σε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή Ara Vartanian, η Κέιτ Μος ξεδιπλώνει το όραμά της στο χώρο του κοσμήματος και πάει το στιλ σε άλλο επίπεδο. Η πρώτη επαφή της Κέιτ Μος και του Ara Vartanian έγινε πριν από χρόνια στο Σάο Παόλο και έμελλε να θέσει τις βάσεις μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Η Κέιτ Μος γοητεύτηκε από τα κοσμήματά του και θέλησαν μαζί να δημιουργήσουν μια σειρά που μπορεί να φορεθεί από όλους, στην καθημερινότητά τους. Κρεμαστά κολιέ με πολύτιμες πέτρες που φοριούνται σε layers, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με συμβολισμούς.

«Η Kέιτ φορά κοσμήματα με έναν δικό της, ελεύθερο τρόπο» λέει o Αra και συμπληρώνει: «Δεν αφορούν την μόδα του σήμερα μόνο, οι πέτρες και όλη η αισθητική τους δίνουν μια ενέργεια που τα κάνει να είναι  παντοτινά».

 

 

 

A post shared by Lolliepop (@lolliep1969) on May 13, 2017 at 11:35am PDT

 

 

A post shared by Lolliepop (@lolliep1969) on May 13, 2017 at 11:32am PDT