Shutterstock
Shutterstock
19|05|2017 18:20
SHARE
ΣΩΣΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εξι τρόποι για να «κατεβάσεις» σωστά τα καλοκαιρινά σου και μόνο ένας, για να τα σώσεις από τους λεκέδες


Με το μυαλό στις Κυκλάδες, καταλαβαίνεις ότι ήρθε επιτέλους η λατρεμένη αυτή ώρα που θα πρέπει να «κατεβάσεις» τα καλοκαιρινά σου και να οργανώσεις την ντουλάπα σου για τους επόμενους 6 μήνες του χρόνου.

Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία. Δεν είναι. Ανανέωσε τη διάθεση και την ντουλάπα σου τώρα. Μερικά μόνο έξυπνα tips θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις αυτή την διαδικασία και να πεις «Καλοκαίρι 2017, καλώς ήρθες!».

1. Εκκαθάριση τώρα – Μάζεψε τα χειμωνιάτικα αποχαιρετώντας μία για πάντα όσα δεν έχεις βάλει τα τελευταία τρία χρόνια. Ναι, ξέρουμε τα αγαπάς αλλά θα το ξεπεράσεις. Όσα κομμάτια δεν φοράς πια, χάρισε τα ή αντάλλαξέ τα, μην το πολυσκέφτεσαι. 

2. Έξυπνη αποθήκευση – Αποθήκευσε τα ρούχα σου έξυπνα με τη χρήση κουτιών, βαλιτσών, ραφιών κτλ. Φυσικά, αποθηκεύεις τα ρούχα αφού πρώτα τα έχεις πλύνει και κατηγοριοποιήσει.

3. «Παντός καιρού» – Άφησε έξω ρούχα παντός καιρού, όπως τζάκετ, ζακέτες και τζιν, καθώς και αξεσουάρ, όπως φουλάρια και κοσμήματα.

4. Ανανέωση εν όψει καλοκαιριού – Άνοιξε κουτιά και βαλίτσες με τα περσινά σου καλοκαιρινά ρούχα και ξεκαθάρισε ποια θα κρατήσεις. Σε κάποια αγαπημένα κομμάτια, όπως τα ρούχα και οι πετσέτες παραλίας, που είχες φυλάξει μέσα στην τσάντα παραλίας, θα βρεις επίμονους τους λεκέδες από το αντηλιακό που πέρσι αμέλησες να «καταπολεμήσεις» αποτελεσματικά. Μην πτοείσαι. Φέτος βρέθηκε η λύση για να σώσεις τα καλοκαιρινά σου - δες στο τέλος του κειμένου και θα με θυμηθείς.

5. Οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση – Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις σωστά την ντουλάπα σου με τα καλοκαιρινά. Μην βαρεθείς, κάνε το τώρα! Χρησιμοποίησε ίδιες κρεμάστρες, προμηθεύσου διάφανα κουτιά και ειδικές σακούλες και κατηγοριοποίησε τα ρούχα βάσει είδους, χρώματος, περίστασης, συχνότητας που τα φοράς.

6. Κράτα σημειώσεις – Όσο κάνεις το «ξεκαθάρισμα» κράτα σημειώσεις με όσα αποχωρίζεσαι και πρέπει να αναπληρώσεις. Έτσι την επόμενη φορά που θα βγεις στα μαγαζιά θα ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και δεν θα προβείς σε περιττά έξοδα! 
 
#SwseTaKalokairina φροντίζοντάς τα από την ημέρα που τα «κατεβάζεις» και τα τοποθετείς στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα. Και για να βάλεις τέλος στις «ενοχλητικές» αναμνήσεις από το περσινό καλοκαίρι, όπως οι λεκέδες από αντηλιακό, φέτος για πρώτη φορά, η NIVEA φέρνει τη λύση που θα δώσει τέλος στο «αιώνιο» πρόβλημα.

Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά τη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία.

 

Η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο. Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζετε συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, για να μην λερώσει κάποιο αγαπημένο σας ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει.

 Let this summer begin!