Vilebrequin: Nέο κατάστημα στην παραλία του Αστέρα | 0 bovary.gr
Vilebrequin: Nέο κατάστημα στην παραλία του Αστέρα | 0 bovary.gr
23|05|2017 18:09
SHARE
ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ

Vilebrequin: Nέο κατάστημα στην παραλία του Αστέρα


Η Vilebrequin εγκαινίασε  το πρώτο κατάστημα της στον πιο καλοκαιρινό προορισμό της Αττικής, στην Astir Beach Βουλιαγμένης.

Το νέο κατάστημα ταξιδεύει τους επισκέπτες στις παραλίες του Saint Tropez μέσα από την άκρως καλοκαιρινή διακόσμησή του. Το λευκό και το μπλε συνθέτουν ένα πολυτελές καλοκαιρινό σκηνικό, μέσα στο οποίο παρουσιάζεται η εντυπωσιακή ανδρική, γυναικεία και παιδική συλλογή μαγιό για το 2017.

Η νέα συλλογή της Vilebrequin, απογειώνει το Zen και μας προσκαλεί να απολαύσουμε την κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Ζεστά και έντονα χρώματα, ξεκάθαρα και αιθέρια κοψίματα, ισορροπημένες σιλουέτες και συμμετρικά μοτίφ… κάθε κομμάτι της συλλογής είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προωθήσει μια αίσθηση αρμονίας με το φυσικό περιβάλλον. Η συλλογή διαθέτει και μοναδικά αξεσουάρ – καπέλα, πετσέτες θαλάσσης, παπούτσια, σαγιονάρες – ενώ στο κατάστημα του Astir οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν και το συλλεκτικό σχέδιο που η Vilebrequin δημιούργησε αποκλειστικά για την Ελλάδα.  

Αντλώντας έμπνευση από την χώρα μας, το συλλεκτικό σχέδιο με τα «μάτια», αναμένεται να γίνει η απόλυτη τάση του καλοκαιριού.

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές θα είναι γεμάτες ήλιο, θάλασσα και χρώμα και μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα της Vilebrequin στην Astir Beach θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά στις διακοπές των ονείρων σας!