Instagram /choupettesdiary
Instagram /choupettesdiary
CHOUPETTE

Τώρα μπορείς να κάνεις δική σου την αγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld -Αλλά θα σου κοστίσει


Μοντέλο. Πρωταγωνίστρια σε editorials περιοδικών μόδας, αλλά και του πολυτελούς λευκώματος που δημιουργήθηκε υπό την επιμέλεια των Patrick Mauriès και Jean Christophe Napias, η μεγάλη αδυναμία του Γερμανού σχεδιαστή Karl Lagerfeld, Choupette, μπορεί να γίνει το επόμενο δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας.

Η διάσημη γάτα Βιρμανίας, με το ολόλευκο τρίχωμα, τα μεγάλα εκφραστικά μπλε μάτια και τους 98 χιλιάδες ακολούθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κυκλοφορεί σε λούτρινη εκδοχή και επεκτείνει την αυτοκρατορία του Lagerfeld στον κόσμο των παιχνιδιών.

Η πολυτελής version της Choupette πωλείται από αυτό το μήνα στα Karl Lagerfeld stores κι έπειτα σε καταστήματα της γερμανικής εταιρείας Steiff, με την οποία συνεργάστηκε για το πρότζεκτ αυτό ο σχεδιαστής, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

 

Οσο για την τιμή της; Δεν θα λέγαμε πως είναι και τόσο οικονομική, αφού κοστίζει 499 ευρώ, ενώ τα συλλεκτικά κομμάτια της ανέρχονται στην τιμή των 2,313 ευρώ.

Η βελούδινη Choupette συνοδεύεται από τα δικά της luxe αξεσουάρ: ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό καθώς, ένα μικρό δερμάτινο μαύρο ποντίκι με το οποίο θα μπορεί να παίζει ένα μικρό βιογραφικό.

«Η Choupette είναι τόσο διάσημη και όμορφη γάτα, γι' αυτό όταν μου έκαναν την πρόταση δεν εξεπλάγην» έχει πει ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, συμπληρώνοντας ότι, «Η Steiff είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το είδος της συνεργασίας. Είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να τονίσει την φινέτσα αυτής της νεαρής πριγκίπισσας».