H ηθοποιός Αγγελική Δημητρακοπούλου δημιούργησε ένα brand που αγαπά τις γυναίκες | 0 bovary.gr
H ηθοποιός Αγγελική Δημητρακοπούλου δημιούργησε ένα brand που αγαπά τις γυναίκες | 0 bovary.gr
26|05|2017 21:30
SHARE
MUMMY S BOYFRIEND

H ηθοποιός Αγγελική Δημητρακοπούλου δημιούργησε ένα brand που αγαπά τις γυναίκες


Την Αγγελική Δημητρακοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής», της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.


Ενα φρέσκο πρόσωπο και μια πολλά υποσχόμενη ηθοποιός, η οποία συνέχισε να υπηρετεί την 7η τέχνη μέχρι το 2005.

Εκείνη ήταν και η εποχή, κατά την οποία η Αγγελική πήρε μεγάλες αποφάσεις. Αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεξε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 
Το δημιουργικό της πνεύμα, η αισθητική και το της ταλέντο της στο σχέδιο και το εμπόριο, κατεύθυναν την ηθοποιό σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο. Αυτόν της μόδας.

Με τον σύζυγό της, ηχολήπτη Ορέστη Καμπερίδη, δημιούργησαν το Mummy’s boyfriend. Ενα brand το οποίο αγαπά τις γυναίκες, και τους συμπεριφέρεται με τρυφερότητα.

«Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ρούχα εύκολα, χωρίς διακρίσεις, τσάντες για όλες τις ώρες και αξεσουάρ που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Σκοπός μας είναι να αγαπήσετε τις δημιουργίες μας όπως και εμείς. Είναι μια δουλειά που γίνεται με πολύ αγάπη και τεράστια προσοχή σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Είναι η προσωπική μας ανάγκη για δημιουργία χειροποίητων ρούχων που θα φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Εμείς λοιπόν δημιουργούμε και εσείς συμπληρώνετε το έργο μας» αναφέρουν η Αγγελική και ο Ορέστης.

Τα ρούχα όπως και η τσάντες που σχεδιάζει η Αγγελική Δημητρακοπούλου, είναι άνετα και τα υφάσματα αγκαλιάζουν με στοργή το γυναικείο σώμα. Υπερμεγέθεις τσάντες για να χωράει μέσα τους όλη η γυναικεία ύπαρξη, κρύπτες και φερμουάρ για να είναι ασφαλή τα προσωπικά σου αντικείμενα. 

Τα Mummy’s Boyfriend, είναι χειροποίητα. Κάθε ραφή, κάθε μικρή προσθήκη, κάθε λεπτοδουλειά γίνεται στο χέρι και φέρει την υπογραφή του Made in Greece αφού όλη η διαδικασία της παραγωγής γίνεται στην Ελλάδα.