Stefania Frangista και Pink Sands: Η θηλυκή πλευρά των μαγιό και beachwear  | 0 bovary.gr
Stefania Frangista και Pink Sands: Η θηλυκή πλευρά των μαγιό και beachwear | 0 bovary.gr
ΜΑΓΙΟ

Stefania Frangista και Pink Sands: Η θηλυκή πλευρά των μαγιό και beachwear


Η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει για άλλη μια φορά μοναδικές συλλογές μαγιό και beachwear που «αγκαλιάζουν» το γυναικείο σώμα και κάνουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία πιο stylish από ποτέ.

Η Σταφανία συνεχίζει τις καλοκαιρινές της περιπλανήσεις στο αρχοντικό Αιγαίο, σταθμεύοντας αυτή τη φορά στη Μήλο, πηγή έμπνευσης της ομώνυμης συλλογής μαγιό και beachwear «The Milos Collection» Stefania Frangista για το Καλοκαίρι 2017 και εκεί η ξακουστή παραλία του Σαρακίνικου μετατράπηκε σε έναν απέραντο λευκό καμβά, μέσα από το φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Γιώργου Καπλανίδη, αναδεικνύοντας τις εντυπωσιακές, νέες δημιουργίες της.

Μούσα της φετινής σεζόν γίνεται η πανύψηλη Φινλανδή καλλονή Raisa Raudas, μια σύγχρονη έκδοση της Daenerys Targaryen, τη Mother of Dragons της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones.

Ενα κομψό κράμα αθλητικών γραμμών, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δυναμικής γυναίκας, αλλά και στις απαιτήσεις των δραστήριων κοριτσιών που λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ κι αναζητούν minimal αυστηρές γραμμές που δεν υστερούν καθόλου σε θηλυκότητα.

Ψηλαφίζοντας τα μαγιό της συλλογής, μπορεί κανείς να διακρίνει μια γκάμα εκκεντρικών υφάνσεων, που σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά cobra, dragon και exotic prints, αποτυπώνουν την υψηλή αισθητική της σχεδιάστριας, η οποία όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συνεχίζει να πειραματίζεται και να μας εντυπωσιάζει με νέες τεχνοτροπίες.   

Στο μεγαλύτερο μέρος της συλλογής υπάρχουν ολόσωμα μαγιό ή αθλητικά μπικίνι με μπουστάκι που κουμπώνουν με εντυπωσιακά φερμουάρ, αλλά και σέξι τριγωνάκια με spaghetti strings, σε πικέ ή laser cut υφές που φιλοδοξούν να αναδείξουν την τολμηρή, sporty chic πλευρά των it-girls. Σε ό,τι αφορά τη χρωματική παλέτα, φέτος για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του το μεταλλικό χρυσό-μπρονζέ, ενώ κυρίαρχη είναι και η παρουσία του έντονου ροζ και του φούξια που αναδεικνύουν άψογα τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Η διαχρονική αντίθεση του μυστηριώδους μαύρου και του αιγαιοπελαγίτικου λευκού παραμένει σταθερή αξία, ενώ το σαγηνευτικό δαμασκηνί λειτουργεί ως αναπάντεχη πρόταση στην παραδοσιακή γκάμα χρωμάτων.

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση της σχεδιάστριας όμως δεν σταματά εδώ, αφού συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις νέες δημιουργίες της Pink Sands για το Καλοκαίρι 2017.

Το απόλυτο love brand μαγιό και beachwear επιστρέφει φέτος με ακόμα πιο εντυπωσιακά σχέδια και prints, σε υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων και μας ταξιδεύει σε ονειρεμένους προορισμούς, όπου στον αέρα πλανάται η ευωδία από λάδι καρύδας, τα χείλη έχουν γεύση τροπικών κοκτέιλ και η διάθεση είναι χαλαρή και ανέμελη. 

Τα floral prints συναγωνίζονται τα tribal tropics, σε φλογερές αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του μπλε. Το θρυλικό best-seller τριγωνάκι FRU FRU™ με τα σέξι spaghetti strings και τα βολάν που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες κυκλοφορεί σε νέες εκδόσεις που γίνονται αυτομάτως συλλεκτικές και ταυτίζονται με τις αναμνήσεις κάθε καλοκαιριού.  

Τα μπικίνι με κορσέ ή bandeau φοριούνται και σαν τοπ, και συνδυάζονται τέλεια με σορτς, αέρινες παντελόνες ή φούστες δημιουργώντας με μια κίνηση ένα πρωτότυπο και πρακτικό outfit για τις βόλτες μετά τη παραλία. Το ίδιο και τα παιχνιδιάρικα ολόσωμα μαγιό που λειτουργούν και ως αισθησιακά body, σμιλεύοντας απαράμιλλα τη σιλουέτα. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει δημιουργίες που αναστατώνουν τις αισθήσεις και γίνονται αληθινά αντικείμενα πόθου.  

Ομοίως, η σειρά beachwear αποτελείται από αέρινα φορέματα, jumpsuits, καφτάνια και κιμονό με μεταξένια υφή και υπέρκομψες γραμμές που μπορούν να φορεθούν από το πρωΐ στην παραλία για ένα ξεχωριστό beach look μέχρι τις glamorous βραδινές εμφανίσεις στα σοκάκια του νησιού. 

 

Η Στεφανία Φραγκίστα ανέλαβε πλέον και επίσημα για την Ελλάδα και την Κύπρο την αντιπροσωπεία της διάσημης αυστραλιανής μάρκας The Beach People, με τις αυθεντικές στρογγυλές πετσέτες σε φανταστικά σχέδια να συμπληρώνουν το περιεχόμενο της σωστά οργανωμένης beach bag που συντροφεύει τις απαιτητικές fashionistas στις διακοπές τους.