Youtube.com
Youtube.com
01|06|2017 19:39
SHARE
FENDI

Τα νέα γυαλιά ηλίου Fendi είναι μια ωδή στην ανεμελιά


Πόσες φορές έχετε νοσταλγήσει εκείνα τα ανέμελα καλοκαίρια που το μοναδικό σας άγχος ήταν τι χρώμα μαγιό θα φορέσετε στην παραλία και τι τραγούδια θα βάλετε στη λίστα του mp3; Ο οίκος Fendi συνδύασε την αυθεντικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση εκείνης της εποχής με το σύγχρονο design και τη γαλλική κουλτούρα και δημιούργησε τα γυαλιά ηλίου CAN EYE. 

Με το όνομα- λογοπαίγνιο «CAN EYE» είναι μια ξεκάθαρη αναφορά στον, αυστηρό αλλά ταυτόχρονα περιπετειώδη, χαρακτήρα της συλλογής Marie Antoinette του FENDI. Η τετράγωνή τους φόρμα, οι λεπτομέρειες από τρουκς και οι πινελιές χρωμάτων φτιάχνουν ένα αποτέλεσμα τόσο θηλυκό, όσο και δυναμικό. Με άλλα λόγια ιδανικό για να πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία μικρού μήκους Girl’s Secret (Κοριτσίστικο Μυστικό) της γαλλίδας σκηνοθέτιδας Rebeca Zlotowski.

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε την ταινία με 4 λέξεις αυτές θα ήταν «καλοπέραση σε ύφος 18ου αιώνα», αφού πρόκειται για μια αλληγορία για τον μυστικό τρόπο ζωής μιας υπερσύγχρονης Μαρίας Αντουανέτας.  Πιο συγκεκριμένα, ακολουθεί τη βραδινή έξοδο μιας φανταστικής «Βασίλισσας της Γαλλίας», η οποία κρύβοντας το μυστικό της πίσω από τα CAN EYE γυαλιά ηλίου της, περιπλανιέται στο γεμάτο εκπλήξεις Παρίσι μέχρι το ξημέρωμα, μαζί με την παρέα της.

Είστε έτοιμες να ταξιδέψετε και να χαθείτε στη μαγεία της παριζιάνικης καλοπέρασης; 

 

Βρείτε τα γυαλιά ηλίου CAN EYE στο fendi.com.