Ολες οι λαμπερές εμφανίσεις με Atelier Swarovski στο Φεστιβάλ Καννών | 0 bovary.gr
Ολες οι λαμπερές εμφανίσεις με Atelier Swarovski στο Φεστιβάλ Καννών | 0 bovary.gr
01|06|2017 18:20
SHARE
SWAROVSKI

Ολες οι λαμπερές εμφανίσεις με Atelier Swarovski στο Φεστιβάλ Καννών


To 70o Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τα είχε όλα.

Εξαιρετικές ταινίες, θορυβώδεις πρεμιέρες, απρόοπτα, ελληνικό χρώμα και άρωμα και πολλές λαμπερές εμφανίσεις.

Η ελληνική συμμετοχή με το "The Killing Of Sacred Deer" κέρδισε εκτός από τις εντυπώσεις, και το βραβείο καλύτερου σεναρίου, με τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Ευθύμη Φιλίππου να φεύγουν θριαμβευτές.

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν, είχαν ένα κοινό. Τα κοσμήματα Atelier Swarovski έδωσαν μία νότα κομψότητας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο κάθε εμφάνιση.

H ηθοποιός NAOMIE HARRIS φοράει κολιέ, μακρύ δαχτυλίδι και σκουλαρίκια της σειράς Concentric από τη νέα συλλογή ATELIER SWAROVSKI fine jewelry στην Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ Ταινιών 2017 στις Κάννες.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η NADJA SWAROVSKI, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Creative Director της ATELIER SWAROVSKI, φορώντας βραχιόλι και σκουλαρίκια της σειράς Art Deco της συλλογής ATELIER SWAROVSKI fine jewelry. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται με τον σύζυγό της RUPERT ADAMS. 

Το μοντέλο LARA LEITO φόρεσε βραχιόλι ATELIER SWAROVSKI MOSELLE και SWAROVSKI clutch, κατά την 70ή επέτειο του ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες.

Για την προβολή της ταινίας “The Killing of a Sacred Deer”, το μοντέλο VANESSA AXENTE επέλεξε το βραχιόλι ATELIER SWAROVSKI NILE.

Στο πάρτι De Grisogono "Love On The Rocks" η ηθοποιός PRAYA LUNDBERG κρατούσε τσαντάκι SWAROVSKI.

Το μοντέλο MARTA HUNT και η AYMELINE VALADE κρατούσαν τσαντάκι SWAROVSKI κατά τη διάρκεια του amfAR Gala Cannes 2017 στο Hotel du Cap-Eden-Roc στο Cap d'Antibes.

 

Η οδηγός αγώνων CARMEN JORDA φορούσε choker από την συλλογή ATELIER SWAROVSKI Core Collection Neva...

 

Ενώ η ηθοποιός FAGUN THAKRAR φορούσε σκουλαρίκια ATELIER SWAROVSKI ROSIE ASSOULIN στο πάρτι L'Oréal Paris Cinema Club, γιορτάζοντας την 20ή επέτειο της L'Oréal ως επίσημος συνεργάτης ομορφιάς του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, στην παραλία Martinez.

Στο ίδιο πάρτι, η HOFIT GOLAN φορούσε το βραχιόλι ATELIER SWAROVSKI BY MASHA MA και κρατούσε το clutch τσαντάκι ATELIER SWAROVSKI.

Η SONIA BEN AMMAR παρευρέθηκε στο πάρτυ φορώντας κολιέ ATELIER SWAROVSKI BY CHRISTOPHER KANE.

Στην πρεμιέρα της ταινίας “A Gentle Creature”, η  ηθοποιός VASILINA MAKOVTSEVA κρατούσε  τσαντάκι SWAROVSKI και επέλεξε σκουλαρίκια και δαχτυλίδι ATELIER SWAROVSKI KALIX.

Στην προβολή της ταινίας “The Beguiled”, η CARLY STEEL φορούσε το ATELIER SWAROVSKI βραχιόλι και ATELIER SWAROVSKI MOSELLE βραχιόλι και δαχτυλίδι.

H Nadja Swarovski και η Naomie Harris, φίλη του ATELIER SWAROVSKI, φιλοξένησαν ένα αποκλειστικό γεύμα για δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο Cap-eden Roc στις Κάννες για τον εορτασμό της δέκατης επετείου της εταιρείας και το λανσάρισμα της συλλογής κοσμημάτων ATELIER SWAROVSKI που διαθέτουν Swarovski Created Diamonds, σμαράγδια και κρύσταλλα.
Στο γεύμα, η Naomie Harris φορούσε Mosaic σκουλαρίκια και δαχτυλίδι της συλλογής κοσμημάτων ATELIER SWAROVSKI με Swarovski Created Diamonds, σμαράγδια και κρύσταλλα.