Shutterstock
Shutterstock
02|06|2017 20:23
SHARE
#SWSETAKALOKAIRINA

Με το πιο ωραίο φόρεμα στο πρώτο πάρτι του καλοκαιριού


Η πρόσκληση για το beach party ήταν σαφής! «Φόρεσε το αγαπημένο σου μαγιό και το πιο ωραίο χαμόγελο. Το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιμένουμε στη σμαραγδένια παραλία της Βάρκιζας για να γιορτάσουμε μαζί την αρχή του καλοκαιριού» “Τάξη του δύο χιλιάδες....γκούχου γκούχου”

«Και βέβαια να με περιμένετε» απαντώ στην πρόσκληση και σχηματίζω αμέσως τον αριθμό της κολλητής μου: «Μαράκι πήρες την πρόσκληση; Ναι, ναι, μαζί θα πάμε!».

Κάθε χρόνο στις αρχές του Ιούνη όλοι οι πρώην συμφοιτητές μαζευόμαστε για να θυμηθούμε τα παλιά -και λίγο πιο αδύνατα και λίγο πιο σφριγηλά μας.

Το party ξεκινά από το μεσημέρι και τελειώνει αργά το βράδυ και η ρουτίνα του έχει ως εξής: Μπάνιο, σφηνάκια, beach volley, ξανά μπάνιο, ηλιοβασίλεμα, ξανά σφηνάκια, finger food, ζακετούλα για το βράδυ, λίγη ρέγγε και καληνύχτα σας. 

Shutterstock
Shutterstock

Το Σάββατο φτάνει και η Μαρία χτυπά το κουδούνι. «Ανοίγω!» 

Το εντυπωσιακό 1,82 της συνοδεύεται από ένα τρόπικαλ μαγιό και το... προπέρσινο καφτάνι της. 

«Μα είναι δυνατόν; Το fashion icon της Σχολής με προπέρσινο καφτάνι;» της λέω καθώς περνάει το διάδρομο και κατευθύνεται στο σαλόνι. 

«Α..δεν θα καταστρέψω άλλα ρούχα, μου απαντά. Εχω βάλει αντηλιακό και δεν θα θυσιάσω το καινούργιο μου καφτάνι στο βωμό της προστασίας...μα καλά εσύ με το μαγιό θα έρθεις;» μου λέει.

«Σε δύο λεπτάκια είμαι έτοιμη» της απαντώ και βγάζω από την τσάντα το αντηλιακό μου. Το ανοίγω και ψεκάζω σε χέρια, λαιμό, λίγο κοιλίτσα... Με δύο κινήσεις απλώνεται παντού. Μια δροσερή αίσθηση με διαπερνά. «Να βάλω το καινούργιο μου φόρεμα και φύγαμε» λέω στη Μαρία που με κοιτάζει σαν να κατέβηκα από τον Αρη.

«Θα βάλεις το καινούργιο φόρεμα, αυτό που περίμενες 2 εβδομάδες...πάνω από το αντηλιακό;» μου φωνάζει απορημένη. 

«Οχι πάνω από οποιοδήποτε αντηλιακό, της εξηγώ. Αυτό που φοράω έχει προστασία κατά των λεκέδων. Η σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture έχει νέα, ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Δηλαδή ό,τι και να συμβεί, πλένεις το ρούχο και αντίο λεκέδες»

«Προλαβαίνω να αλλάξω;» με ρωτά αρπάζοντας κυριολεκτικά από τα χέρια μου το ΝΙVEA Sun...

Σε μία ώρα βρισκόμαστε στην παραλία της Βάρκιζας. Λάμπω στο φόρεμά μου και η Μαρία αποκαθιστά τον τίτλο του Fashion icon με το ολοκαίνουργιο -απίθανο καφτάνι της. Τίποτα δεν μας σταματά. Νιώθουμε όπως και πριν από 10 χρόνια, αλλά δε φοβόμαστε πια για τους λεκέδες!

#SwseTaKalokairina (κι εσύ) και δώσε στα ρούχα σου αυτό που τους αξίζει!

TAGS