L'anesse Royale: Ενα ελληνικό brand με σήμα τη γαϊδούρα, έχει μαγιό για κάθε σώμα | 0 bovary.gr
L'anesse Royale: Ενα ελληνικό brand με σήμα τη γαϊδούρα, έχει μαγιό για κάθε σώμα | 0 bovary.gr
L'ANESSE ROYALE

L'anesse Royale: Ενα ελληνικό brand με σήμα τη γαϊδούρα, έχει μαγιό για κάθε σώμα


Mε σήμα κατατεθέν τη βασιλική γαϊδούρα, ένα ελληνικό brand κάνει κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός «κουβαλώντας στην πλάτη του» τα πιο fun Μαγιό του καλοκαιριού.

Ονομάζεται L'anesse Royale και έχει τα δικά του διαπιστευτήρια. Με μια ταλαντούχα γυναίκα στο τιμόνι, το ελληνικό brand που κατακτά τις ελληνικές παραλίες, έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Η ιδρύτρια Κατερίνα Γκιούλη, μίλησε στη BOVARY για τις funky συλλογές και την ιστορία του brand.

«Η ιδέα να κάνω κάτι δικό μου ξεκίνησε από μια ξαπλώστρα! Πράγματι κάθε καλοκαίρι με την κολλητή μου βάζαμε τους στόχους της χρονιάς ξαπλωμένες στον  Ήλιο με μαγιό, αντηλιακό και μια φέτα καρπούζι. Έτσι αποφάσισα μετά τις σπουδές στο σχέδιο μόδας να δημιουργήσω μια μικρή φίρμα με μαγιό και beachwear. Μετά από πολύ σκέψη γεννήθηκε η Anesse η οποία στην πορεία έγινε Royale! H γαϊδούρα είναι αγαπημένο μου  ζώο, είναι ελληνικό, πολύ χρήσιμο για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χάριζε και χαρίζει στον άνθρωπο. Επίσης έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητα μου. Το Royale πρόεκυψε από μια χιουμοριστική διάθεση για το παχνί από το όποιο προέρχεται η συγκεκριμένη γαϊδούρα γιατί δεν είναι όποια και όποια! Έτσι προέκυψε το λογότυπο μου και με κάνει να χαμογελώ κάθε μέρα που ανοίγω το μαγαζί μου!»

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα τα μαθήματα πατρόν είπα ότι θέλω να κάνω μαγιό. Στην πορεία αυτά εμπλουτίστηκαν με μια μικρή collection από καλοκαιρινά ρούχα, σορτς, πουκαμίσες, φορέματα, all day bodysuits, τσάντες και γενικά ότι μου λείπει από την καλοκαιρινή μου collection και δεν τα βρίσκω εύκολα στα μαγαζιά … τα φτιάχνω. 

Στην Anesse Royale μπορεί να βρει μαγιό το 80% των γυναίκειων σωμάτων για το υπόλοιπο 20% δουλεύω!

Όλα τα μαγιό είναι σχεδιασμένα και δουλεμένα για ελληνικά γυναικεία σώματα- αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πολύ καλή εφαρμογή, σε αυτά προσθέτω την άριστη  ποιότητα υφασμάτων και άψογη ποιότητα κατασκευής (όλα  κατασκευάζονται  στην Ελλάδα με ένα αρκετά υψηλό κόστος- αλλά και αυτό είναι επιλογή μου). Τα πατρόν τα φτιάχνω μόνη μου, τα δοκιμάζω και κάνω αλλαγές και αλλαγές μέχρι να φτάσω σε αυτό που θα μου δώσει την κομψότητα την άνεση και την εφαρμογή που επιθυμώ. Για παράδειγμα το all over είναι ένα σχέδιο με ένα εντυπωσιακό τοπ και  slip διπλής  όψης.  Το top θυμίζει ένα μαγιό που είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του’ 80 μόνο που  σε εκείνο  με μια κίνηση των χεριών δεν είχες καθόλου στήριξη στο στήθος. Αντιθέτως το συγκεκριμένο σχέδιο έχει θηλυκό δέσιμο και στήριξη για το στήθος».

«Voyage d’ été 2017 είναι το όνομα της συλλογής μου για το καλοκαίρι του 17. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια συλλογή με δυο υποενότητες. Τα prints που τύπωσα για φέτος είναι τέσσερεις εικόνες από το καλοκαίρι που μου αποτυπωθήκαν μετά από κολύμπι με την μάσκα… deep sea οι ακίδες του φωτός στα βαθιά νερά, οι αντανακλάσεις του φωτός στα λέπια των ψαριών, τα φύκια που κινούνται σαν να χορεύουν, τα κύματα της θάλασσας που μας ταξιδεύουν…. Το cruising αφορά αυτό που όλοι μας θέλουμε να κάνουμε το καλοκαίρι, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την χρυσή άμμο, το κόκκινο του ηλιοβασιλέματος, το ασημί νερό…

«Στην Anesse Royale μπορεί να βρει μαγιό το 80% των γυναίκειων σωμάτων για το υπόλοιπο 20%  * δουλεύω!!! … και σύντομα θα το συμπεριλάβω στις μελλοντικές συλλογές μου. Η Anesse παρ ότι είναι μικρή έχει μεγάλη ποικιλία σε κωδικούς από strapless, τριγωνάκια μικρά μεγάλα, τρίγωνα με στήριξη, halter neck κοψίματα, αθλητικά, αποσπώμενες ενισχύσεις… το ίδιο και για τα slip: Μικρά μεγάλα γεμάτα, με κορδόνια ή σταθερά, boxer : ¾ των σε όλα το χαρακτηριστικό τους είναι κοινό άψογη εφαρμογή και άνεση και για δύσκολα σώματα. Επίσης η συλλογή συμπληρώνεται από μια σειρά με στα ολόσωμα για μεγαλύτερη ποικιλία για  διαφορετικούς σωματότυπους. Μια δοκιμή θα σας πείσει! 

* Αυτό το 20% είναι το μεγάλο και πολύ μεγάλο στήθος που θέλει ειδική στήριξη.

«ΤΙ πρέπει να φοράμε πάνω από το μαγιό μας; Πραγματικά δεν υπάρχει πρέπει … αλλά και για αυτό η Anesse έχει τις προτάσεις! Η collection συνοδεύεται από παρεο και σορτς για πριν η μετά την παραλία από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μοναδικότητα στο μαγιό. Το μαγιό είναι το καλοκαιρινό μας ρούχο με το όποιο εκθέτουμε το σώμα μας άρα θα πρέπει να μας κάνει να νοιώθουμε άνετα και όμορφα και να είμαστε σίγουρες ότι τα «άλλα» μάτια μας βλέπουν για καλό… αυτό από μόνο του θα μας χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις».

 

lanesseroyale.com

facebook/lanesseroyale