Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κολάν το φετινό καλοκαίρι -Και δεν είναι μαύρο | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κολάν το φετινό καλοκαίρι -Και δεν είναι μαύρο | 0 bovary.gr
09|06|2017 22:25
SHARE
ΚΟΛΑΝ

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κολάν το φετινό καλοκαίρι -Και δεν είναι μαύρο


Οι διαφορετικές εκδοχές των leggings που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι: 1) με γεωμετρικά σχέδια, 2) με animal prints, 3) με μεταλλικές λεπτομέρειες, 4) μονόχρωμα, 5) σε bold χρώμα, 6) δερμάτινο, 7) velvet, 8) φλοράλ.

Ενα κολάν που το φετινό καλοκαίρι σκαρφαλώνει στις αναζητήσεις στo Pinterest και σύμφωνα με το Lyst είναι στις πρώτες θέσεις των γυναικείων αγορών στην Αμερική ξεφεύγει από όσα συνηθίζουμε να βλέπουμε. Σε όσες αγαπούν το χρώμα μπορεί να κάνει «κλικ»,όσες πάλι προτιμούν τη μονοχρωμία ή τις ουδέτερες αποχρώσεις δεν θα το υιοθετήσουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Multicolored leggings ή αλλιώς πολύχρωμα κολάν. Ενα κολάν που σαφώς δεν πάει με όλα γιατί είναι μια πανδαισία χρωμάτων από μόνο του. Η τάση που έρχεται από το εξωτερικό έχει ήδη αγκαλιαστεί από τις street style σταρ στις εμφανίσεις τους.

Συμβουλή: Πριν φορέσεις το κολάν να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να το υποστηρίξεις με τις αναλογίες σου. Το θέμα είναι αυτό που φοράς να σου πηγαίνει και όχι να κραυγάζει ότι έκανες την λάθος επιλογή.