eu.louisvuitton.com
eu.louisvuitton.com
MY LV WORLD TOUR

Η LOUIS VUITTON σε καλεί να βάλεις την προσωπική σου πινελιά στις iconic δημιουργίες της


Το όνομα του οίκου δεν είναι απλά συνδεδεμένο με τη βιομηχανία της μόδας, αλλά κατάφερε να μπει και στην τέχνη των ταξιδιών και από το 1854 οι ταξιδιωτικές αποσκευές που έχει δημιουργήσει έχουν αποτελέσει το travel statement της υψηλής κοινωνίας.

Σήμερα, η Louis Vuitton παρουσιάζει τη νέα καμπάνια «Make It Yours» που αφορά σε μια νέα υπηρεσία εξατομίκευσης των προϊόντων ταξιδιού, στη βάση του συνδυασμού του παραδοσιακού και του μοντέρνου στοιχείου.

Ο διάσημος οίκος καλεί όλους τους λάτρεις των αποσκευών που φέρουν την υπογραφή του να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά σε αυτές, διαλέγοντας custom patches μέσα από μια μεγάλη γκάμα που διαθέτει η υπηρεσία.

Τα custom patches είναι εμπνευσμένα από τα travel stickers που κοσμούσαν τα iconic trunks της Louis Vuitton, ενώ κανείς μπορεί να προσθέσει και τα αρχικά του ονόματος του επάνω στο προϊόν.

Υπάρχουν πέντε συλλογές, το ύφος των οποίων κινείται από τα κλασικά Heritage travel stickers σε παιχνιδιάρικα pop είδωλα, προκειμένου κάθε τσάντα ή αποσκευή να διαμορφωθεί ανάλογα με το χαρακτήρα του κατόχου της και να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα που έχει.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

 

eu.louisvuitton.com
eu.louisvuitton.com
eu.louisvuitton.com
eu.louisvuitton.com