Getty
Getty
15|06|2017 17:55
SHARE
TOMMY HILFIGER

O γιος της Cindy Crawford φωτογραφίζεται μαζί με τον Tommy Hilfiger στην Αντρική Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου


Μπορεί η Αντρική Εβδομάδα μόδας του Λονδίνου να έφτασε στο τέλος της, αλλά μάς έδωσε την ευκαιρία να δούμε πολλά νέα πρόσωπα από το χώρο της μόδας να κάνουν την εμφάνιση τους. Ανάμεσα σε αυτά και ο Presley Gerber, ο πανέμορφος γιος του σούπερ μόντελ των 90's, Cindy Crawford. 

Σύμφωνα με στοιχεία του Tommy Hilfiger group, τη Δευτέρα που μας πέρασε, ο Tommy Hilfiger και ο Presley Gerber παρευρέθηκαν στο Λονδίνο, στο δείπνο κλεισίματος της ανδρικής εβδομάδας μόδας για την Άνοιξη του 2018. Το δείπνο το οποίο έλαβε χώρα στο εστιατόριο TheNed, γιόρτασε παράλληλα και την πέμπτη επέτειο του London Men’s event.

Οι δύο άντρες που διακρίνονται για την κομψότητα και το στιλ τους, επέλεξαν,φυσικά, κομμάτια από την Tommy Hilfiger Tailored συλλογή. Ο σχεδιαστής φόρεσε ένα navy three-piece κοστούμι, άσπρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα ενώ ο Presley Gerber επέλεξε ένα navy κοστούμι με μπλε πουκάμισο με microprint λεπτομέρειες.

«Η ανδρική μόδα είναι πολύ συναρπαστική και η ανδρική εβδομάδα μόδας του Λονδίνου παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες ανδρικές συλλογές στον κόσμο», δήλωσε ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger. «Υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ στην ανδρική μόδα και η νέα γενιά καταναλωτών δημιουργεί νέα όρια στον τρόπο που ψωνίζει, στο στυλ και στην εμπειρία μόδας».

Η Tommy Hilfiger Tailored συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Tommy.com