Ξεχάστε τον Ken που ξέρατε-Το αγόρι της Barbie αναβαθμίστηκε | 0 bovary.gr
Ξεχάστε τον Ken που ξέρατε-Το αγόρι της Barbie αναβαθμίστηκε | 0 bovary.gr
21|06|2017 15:45
SHARE
BARBIE & KEN

Ξεχάστε τον Ken που ξέρατε-Το αγόρι της Barbie αναβαθμίστηκε


Καρό πουκάμισο, κοτσάκι στα μαλλιά, κοκκάλινα γυαλιά, millenial ντύσιμο, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς των Ken για τη συλλογή Fashionista της Barbie και βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η διαφορετικότητα και η ποικιλομορφία. 


Ξεχάστε τον Ken που θυμόσασταν από την εποχή που παίζατε με τις Barbie σας. Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα έχουν χτενίσματα και στιλ που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και χαρακτηρίζονται από τρεις διαφορετικούς σωματότυπους και ποικιλία σ’ ό,τι έχει να κάνει με τον τόνο του δέρματος, τα χρώματα ματιών. 

Η Barbie ανέκαθεν εναρμονιζόταν με τις τάσεις κάθε εποχής, γι’ αυτό κι ο εκσυγχρονισμός του Ken ήταν το επόμενο βήμα. Οι 15 νέες εκδοχές «Ken» είναι η νέα συμμετοχή στην σειρά Fashionistas® η οποία, μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ανατρεπτική σειρά μόδας στην αγορά και κυλοφορούν σε επτά αποχρώσεις δέρματος, οκτώ χρώματα μαλλιών, εννέα χτενίσματα και σύνολα, που περιλαμβάνουν casual ενδυμασία για επαγγελματική χρήση έως και αθλητική εμφάνιση.

 


Αξίζει να θυμίσουμε ότι, πριν ένα χρόνο, η Barbie εισήγαγε για πρώτη φορά τρεις νέους τύπους σώματος Barbie - ψηλή, μικροσκοπική και με καμπύλες - μαζί με νέους τόνους δέρματος, χρώματα ματιών, χτενίσματα, αμέτρητα ρούχα και αξεσουάρ. Δεν είναι τυχαίο που αναδείχθηκαν ως "Κούκλα της Χρονιάς" στα ετήσια Toy Of The Year (T.O.T.Y.) Βραβεία. 

«Συνεχίζοντας να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων μας, επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες που αντιπροσωπεύει μία κούκλα Barbie ή Ken γι’  αυτή τη γενιά», δήλωσε η Lisa McKnight, Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια της Barbie. «Οι νέες κούκλες Ken ήταν μια φυσική εξέλιξη για το εμπορικό μας σήμα και επιτρέπει στα κορίτσια να εξατομικεύσουν περαιτέρω το ρόλο που θέλουν ο Ken να παίξει στον κόσμο της Barbie».