Το κολάν των 40 ευρώ που φόρεσε η Μισέλ Ομπάμα έχει γίνει ανάρπαστο | 0 bovary.gr
Το κολάν των 40 ευρώ που φόρεσε η Μισέλ Ομπάμα έχει γίνει ανάρπαστο | 0 bovary.gr
21|06|2017 18:40
SHARE
ΚΟΣΤΙΖΕΙ 40 ΕΥΡΩ

Το κολάν των 40 ευρώ που φόρεσε η Μισέλ Ομπάμα έχει γίνει ανάρπαστο


Εχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της γενιάς της.

Η πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου, Μισέλ Ομπάμα, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στον αγώνα των Αμερικανίδων για παιδεία, ισότητα, αλλά και σωστή διατροφή. Κατάφερε να εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες να αλλάξουν τρόπο ζωής, ενώ έδωσε τη δυνατότητα σε πολλές άλλες να συνεχίσουν το έργο της. 

Και μπορεί πλέον στο τιμόνι του Λευκού Οίκου να βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ, ωστόσο ό,τι κάνει η πρώην Πρώτη Κυρία, γίνεται θέμα. 

Η Μισέλ Ομπάμα ωστόσο, κρατά ζωντανές κάποιες παραδόσεις που ξεκίνησε στον Λευκό Οίκο. Οπως το Βοot Camp που συνήθιζε να κάνει τα Σαββατοκύριακα με τις φίλες της.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μάλιστα μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

«Τα bootcamp του Σαββατοκύριακου ήταν μια υπενθύμιση ότι, αν θέλουμε να είμαστε σε θέση να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, θα πρέπει πρώτα να φροντίσουμε τον εαυτό μας» έγραψε η Μισέλ.

Στις φωτογραφίες, που έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες like, η Μισέλ Ομπάμα φοράει κολάν Fly-By Leggings in Black/Reflective της εταιρείας Under Armour, που κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και έχει καταφέρει να γίνει ανάρπαστο στην Amazon.

Το ίδιο κολάν σε διαφορετικό χρώμα, η πρώην Πρώτη Κυρία, φορούσε και στις διακοπές της στην Ιταλία.