Babba Canales: Το It Girl με τις πιο cool street style εμφανίσεις | 0 bovary.gr
Babba Canales: Το It Girl με τις πιο cool street style εμφανίσεις | 0 bovary.gr
25|06|2017 15:02
SHARE
ΒΑΒΒΑ CANALES

Babba Canales: Το It Girl με τις πιο cool street style εμφανίσεις


Ισως να μην έχεις ακούσει για εκείνη, όμως αξίζει να την γνωρίσεις και είναι ζήτημα χρόνου το όνομά της να γίνει ακόμα πιο γνωστό.

Η 26χρονη Babba Canales από τη Σουηδία βλέπει τις μετοχές της στο χώρο της μόδας να αυξάνονται συνεχώς. Aσχολείται με το marketing και πρόσφατα κατείχε διευθυντική θέση σε εταιρεία που εμπορεύεται αποσκευές. «Εμαθα από νωρίς στην καριέρα μου ότι η ταχύτητα είναι το κλειδί. Συχνά χρειάζεται να σκέφτεσαι λιγότερο και να κάνεις περισσότερα».

Πλέον η Babba έχει τη δική της εταιρεία marketing «By Babba».

«Oι μέρες μου είναι γεμάτες meetings. Eίμαι συνέχεια σε κίνηση και έτσι δίνω προτεραιότητα στην άνεση. Ποτέ δεν χαλώ το χρόνο μου με ρούχα και παπούτσια που δεν είναι άνετα. Τα τελευταία χρόνια, είμαι ιδιαιτέρως επιλεκτική με αυτά που αγοράζω. Πολλές φορές φορώ απλά ένα T-Shirt μαλακό και ένα ζιβάγκο με μαύρο παντελόνι και loafers και φυσικά τα γυαλιά μου. Στη δουλειά μου αρέσει να φορώ μονόχρωμα ρούχα, κάτι άνετο και εύκολο. Μου αρέσουν οι ενδιαφέροντες συνδυασμοί ενός ή δύο κομμάτων για τις office εμφανίσεις μου. Με κάνουν να νιώθω δυναμική και μου αρέσει να συνδυάζω τα ρούχα με sneakers. H εμφάνισή μου το Σαββατοκύριακο είναι πιο sporty από την εμφάνισή μου μέσα στην εβδομάδα. Δεν θα εμφανιζόμουν με sweatpants στη δουλειά και τα Σαββατοκύριακα θα με δείτε με κολάν και loafers. Ισως και με κάποιο φόρεμα».

Δείτε τις υπέροχες street style εμφανίσεις της: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back in New York and reunited with my little bunny ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Babba Canales (@babba.c) στις Μάι 12, 2017, 4:32πμ PDT