Manolo Blahnik: Αυτές οι -εμπνευσμένες από τη Βοημία- μπότες φέρουν πάνω τους 100 κρυστάλλους | 0 bovary.gr
Manolo Blahnik: Αυτές οι -εμπνευσμένες από τη Βοημία- μπότες φέρουν πάνω τους 100 κρυστάλλους | 0 bovary.gr
27|06|2017 12:19
SHARE
MANOLO BLAHNIK

Manolo Blahnik: Αυτές οι -εμπνευσμένες από τη Βοημία- μπότες φέρουν πάνω τους 100 κρυστάλλους


Η στάση του BLAHNIK στην Πράγα: Η τσέχικη εταιρία κρυστάλλινων ειδών Preciosa Crystal συνεργάστηκε με τον οίκο πολυτελών υποδημάτων Manolo Blahnik και το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό. 

Ενα μοναδικό ζευγάρι χειροποίητες (εμπνευσμένες από τη Βοημια -Μποέμ) μπότες με τακούνια θα αποκαλυφθεί σήμερα σε ένα πάρτι που θα περιλαμβάνει και ειδική παράσταση από το Μπαλέτο του Εθνικού Θεάτρου της Πράγας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ναυαρχίδα του Preciosa για να τιμήσει την επερχόμενη έκθεση του Blahnik στην Πράγα που ονομάζεται The Art of Shoes.

Οι μπότες είναι διακοσμημένες με λεπτά φούξια pom-poms και στολισμένες με σχεδόν 100 κρυστάλλινα κοσμήματα της Preciosa. Το ξεχωριστό ζευγάρι μπότες Manolos που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στην τέχνη και την παράδοση της Τσεχικής Βοημίας.

«Η Βοημία είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα και πάντα ξεχώριζε για μια αίσθηση παράδοσης και ποιότητας, αλλά μου φέρνει στο νου και κάτι εντελώς παιχνιδιάρικο και περιπετειώδες» δήλωσε ο Μανόλο Μπλάνικ. «Τα διακοσμητικά κρύσταλλα Preciosa σε αυτό το ζευγάρι μπότες προσδίδει στο σχέδιό μου καθαρότητα και αυθεντικότητα και χαίρομαι που το μοιράζομαι με όλους σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη περίσταση» είπε ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων.

Η έκθεση για τον Μπλάνικ «The Art of Shoes» (Η Τέχνη των Υποδημάτων), ένα αφιέρωμα στο έργο του, θα φιλοξενηθεί στην Πράγα μετά από την παρουσίασή της στην Αγία Πετρούπολη και στο Palazzo Morando στο Μιλάνο.

Η αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει 212 δημιουργίες και 80 σκίτσα του Ισπανού σχεδιαστή θα μεταφερθεί στο Μουσείο Kampa στην Πράγα στις 11 Αυγούστου και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Τσεχίας μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.