instagram/Carmen_gimeno
instagram/Carmen_gimeno
FASHION BLOGGER

Αυτή η fashion blogger δίνει μαθήματα στιλ στις γυναίκες άνω των 40


Όπως, πιθανώς, να έχετε ξανακούσει η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Οι γυναίκες μπορούν να φορούν ο,τι χρώματα και σχέδια θέλουν και αυτή η fashion blogger ξέρει τον τρόπο να το κάνετε με στιλ.

Όταν ακούμε τη λέξη «fashion blogger», το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν σε κοπέλες που ανήκουν στη δεκαετία των 20 και κυκλοφορούν με πολύ χρώμα, μοτίβα, πολλή αυτοπεποίθηση και περίτεχνους συνδυασμούς. Με άλλα λόγια, στοιχεία που οι γυναίκες -κατά τη γνώμη μας- λανθασμένα πιστεύουν ότι ανήκουν σε μικρότερες ηλικίες και δεκαετίες. Κάπως έτσι καταλήγουν να επιλέγουν πιο «ασφαλή» κομμάτια, όπως μονόχρωμα ρούχα ή αυστηρά σχέδια. 

Έχει και αυτό την ομορφιά του. Σύμφωνοι. Επειδή έχουμε βαρεθεί να ακούμε αυτό το μίζερο και περιοριστικό «να ντύνεστε σύμφωνα με την ηλικία σας», αποφασίσαμε να σας δείξουμε και την πιο δημιουργική όψη του νομίσματος που λέγεται «στιλ μετά τα 40 (και -γιατί όχι και τα 50!)». 

Βλέπετε, υπάρχουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο που διανύουν τη δεκαετία των 40 και των 50 και, παράλληλα, παρακολουθούν την επικαιρότητα της μόδας, της δίνουν το δικό τους χαρακτήρα και συνθέτουν ένα απίθανο στιλ περνώντας το fashion blogging σε ένα νέο, ακόμα πιο ενδιαφέρον επίπεδο. 

Μία από αυτές είναι και η Carmen Gimeno, μια 50χρονη (ναι, δεν της φαίνεται!) ισπανίδα με στιλ πολύ σύγχρονο και φρέσκο, αλλά ταυτόχρονα classy. Δε φοβάται το χρώμα, αγαπάει τα εκκεντρικά μοτίβα, έχει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη statement κομμάτια (όπως τζάκετ και μπλούζες με prints) και, με αυτό τον τρόπο, φτιάχνει μερικά από τα πιο όμορφα urban chic σύνολα που έχουμε δει.  

 

Εμείς εδώ διαλέξαμε μερικά από τα αγαπημένα μας ποστ-outfits, αλλά εσείς μπορείτε να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες για συνδυασμούς κάνοντας scroll down στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο μετράει πάνω από 32.000 followers.