Η σειρά κοσμημάτων Talisman του Οίκου Prada έχει μαγικές ιδιότητες | 0 bovary.gr
Η σειρά κοσμημάτων Talisman του Οίκου Prada έχει μαγικές ιδιότητες | 0 bovary.gr
28|06|2017 13:03
SHARE
PRADA

Η σειρά κοσμημάτων Talisman του Οίκου Prada έχει μαγικές ιδιότητες


Όταν πρόκειται για κοσμήματα, αυτά που επιλέγουμε να φοράμε καθημερινά τείνουν να είναι προσωπικά και συνήθως μίνιμαλ (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Μπορεί να είναι ένα λεπτό χρυσό μενταγιόν που έχει συναισθηματική αξία ή μικροσκοπικά σκουλαρίκια που τα φοράμε -συνέχεια- χάριν ευκολίας. 

Ο οίκος Prada ωστόσο, κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τα καθημερινά αξεσουάρ και λανσάρει μία συλλογή εμπνευσμένη από τα Talisman, τα πρώτα αντικείμενα που σχεδίασε η ανθρωπότητα. Η unisex σειρά των κοσμημάτων είναι τόσο προσωπική όσο και εντυπωσιακή. 

Συνδυάζοντας κρυστάλλους, ασήμι και άλλα φυσικά στοιχεία, όπως κοχύλια του Ειρηνικού και ξύλο ρίζας briar, τα μενταγιόν και τα περιδέραια παίρνουν τα σχήματα πλασμάτων όπως οι πίθηκοι, τα κοάλα, τα ψάρια...

Η σειρά unisex, διαθέτει 15 εκπληκτικές μορφές σε περιδέραια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και μενταγιόν ειδικά σχεδιασμένα να φέρνουν ένα κομμάτι μαγείας.

Τα κοσμήματα Talisman θεωρούνταν στο παρελθόν (κάποιοι το πιστεύουν ακόμα) μαγικά. Με ιδιότητες για καλή τύχη, ή προστασία από πιθανό κακό ή βλάβη.

Συσκευασμένα σε δερμάτινα κιβώτια Saffiano με επένδυση από σατέν, κάθε κομμάτι συνδέει τα αρχέγονα αντικείμενα και το μοντέρνο σχεδιασμό και δημιουργεί γούρια καλής τύχης που θα λατρέψουν τα άτομα όλων των ηλικιών.

Τα κομμάτια, oι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 310 έως 2.150 ευρώ, θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη εβδομάδα.

Εάν χρειάζεστε μια μικρή καθημερινή μαγεία, αυτή η συλλογή φτιάχτηκε για εσάς.