Τα μαγιό για να βουτήξεις με στιλ στην πισίνα  | 0 bovary.gr
Τα μαγιό για να βουτήξεις με στιλ στην πισίνα | 0 bovary.gr
30|06|2017 21:00
SHARE
RESORT SWIMSUITS

Τα μαγιό για να βουτήξεις με στιλ στην πισίνα


Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο κολακευτικό μαγιό για σένα, την απάντηση θα την βρεις στον εαυτό σου.

Είναι απλό: το πιο κολακευτικό μαγιό για σένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Η σχεδιάστρια μαγιό, Michelle Copelman, είναι ξεκάθαρη: όσο κι αν αναζητάς στην αγορά ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για σένα, δεν θα το βρεις τόσο εύκολα αν δεν ξέρει τι ταιριάζει στο σωματότυπο και το στιλ σου.

Oσα μαγιό κι αν δοκιμάσεις, όσα σχέδια κι αν απορρίψεις, δεν θα βρεις το μαγιό που κολακεύει το σώμα σου αν δεν δοκιμάσεις διαφορετικά σχέδια.

«Πιστεύω ότι τα ολόσωμα μαγιό κολακεύουν κάθε σωματότυπο και βέβαια δεν εννοώ το μαγιό που μπορεί να φορούσε η μητέρα σας ή η γιαγιά σας.

Υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά». Ολόσωμα μαγιό με θηλυκές πινελιές όπως με ανοιχτή πλάτη ή με στρογγυλό ντεκολτέ πάντα δίνουν πόντους κομψότητας.

Αλλο ένα ιδιαιτέρως κολακευτικό στοιχείο στο μαγιό είναι οι ρίγες. Τα stripped μαγιό, ήταν ολόσωμα είτε μπικίνι είναι ψηλά στις επιλογές το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με την σχεδιάστρια οι κάθετες ρίγες είναι αυτές που αφαιρούν πόντους, σε αντίθεση με τις οριζόντιες ρίγες που πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.

Αν είστε σε φάση αναζήτησης για το μαγιό που θα φορέσετε αυτό το Σαββατοκύριακο, τα σχέδια που ακολουθούν ίσως σας δώσουν έμπνευση.