apimages
apimages
DIOR

Ο οίκος Dior επαναφέρει στην γκαρνταρόμπα σου ένα κομμάτι ταμπού


Η δεύτερη συλλογή υψηλής ραπτικής της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Dior, Maria Grazia Chiuri, παρουσιάστηκε στην 70η επέτειο του οίκου.

Η επίδειξη μόδας, που ήταν εμπνευσμένη από τα ταξίδια του Monsieur Dior σε όλο τον κόσμο, έλαβε χώρα στον κήπο του Hôtel des Invalides, στο Παρίσι.

Η συλλογή AW17 ήταν μια ωδή στους ταξιδιώτες του κόσμου, για το λόγο αυτό και η βασική σκηνή έμοιαζε με μια μικρογραφία του κόσμου, με στοιχεία της φύσης και πολλά ξύλινα ζώα τοποθετημένα μέσα σε αυτήν.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, επιστράτευσε περισσότερο αρρενωπές γραμμές και υφάσματα για τη συγκεκριμένη συλλογή και έτσι από την αρχή κιόλας είδαμε coat dresses και κοστούμια που αποκτούσαν ένα θηλυκό touch μέσα από τις λεπτές ζώνες στη μέση των μοντέλων.

Πρωταγωνιστής της επίδειξης ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το γκρι και το navy blue.

Παρόλα αυτά, ο οίκος Dior κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την αξία ενός αξεσουάρ -ταμπού στη γυναικεία μόδα: το καπέλο fedora.

Το μάλλινο fedora καπέλο που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές από το 1920 μέχρι το 1940, βρέθηκε ξανά στο οικείο του περιβάλλον κατά τη διάρκεια του σόου, μέσα από ένα στιλ που γέμιζε τη σκηνή με το μυστήριο των ντετέκτιβ.

Το καπέλο fedora του οίκου Dior είναι γοητευτικό και διαχρονικό. Συνώνυμο του κλασικού στιλ και απόλυτη τάση της σεζόν AW17. Το must αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας και θα έκανε περήφανη ακόμα και τη βασίλισσα του εγκλήματος, Αγκάθα Κρίστι!

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages