Gucci: Η Pre-Fall 2017 καμπάνια του οίκου είναι μια ωδή στην ελευθερία της έκφρασης | 0 bovary.gr
Gucci: Η Pre-Fall 2017 καμπάνια του οίκου είναι μια ωδή στην ελευθερία της έκφρασης | 0 bovary.gr
GUCCI PRE -FALL 2017

Gucci: Η Pre-Fall 2017 καμπάνια του οίκου είναι μια ωδή στην ελευθερία της έκφρασης


Η σκηνή του διάσημου Mildmay Club του Λονδίνου γέμισε με τη ζωηρή και δυναμική συλλογή Pre-Fall 2017 by Gucci, που ονομάζεται «Soul Scene».

Εντονα και διαφορετικά χρώματα, εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες και οι υπέροχες δημιουργίες του ιταλικού οίκου υψηλής ραπτικής παρουσιάζονται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου φωτογράφου Glen Luchford.

Οι εικόνες κάνουν μια ιστορική αναδρομή στο underground κίνημα Northern Soul, που εμφανίστηκε τη δεκαετία του ’60, είναι εμπνευσμένες από τις φωτογραφίες του Malick Sidibé, ο οποίος απαθανάτιζε τη νυχτερινή ζωή στο Μάλι και έγχρωμους άντρες που πόζαραν σαν δανδήδες με ιδιαίτερο στυλ στα nightclubs της γενέτειράς του.

Πρωταγωνιστές της Pre-Fall 2017 συλλογής έγχρωμα μοντέλα και χορευτές, που φωτογραφήθηκαν για αυτόν το σκοπό, φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες του Alessandro Michele.

Η διαφημιστική εκστρατεία του οίκου Gucci «αμφισβητεί τις συμβάσεις της κοινωνίας μέσα από την performance, την τέχνη και τον χορό» και τα μοντέλα που συμμετείχαν στην καμπάνια αυτή κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής ερώτημα: «Τι σημαίνει να έχεις ψυχή;»

Το συναρπαστικό, πρωτοποριακό αποτέλεσμα είναι μια ωδή στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων να εκφράζονται ελεύθερα. Μια γιορτή στην πολυμορφία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το  Mildmay Club του Λονδίνου.