Series 7: H νέα καμπάνια του Louis Vuitton από τον μαγικό φακό του Bruce Weber | 0 bovary.gr
Series 7: H νέα καμπάνια του Louis Vuitton από τον μαγικό φακό του Bruce Weber | 0 bovary.gr
LOUIS VUITTON

Series 7: H νέα καμπάνια του Louis Vuitton από τον μαγικό φακό του Bruce Weber


Οταν η υψηλή αισθητική συναντά το εκλεκτικό γούστο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει.

Series 7. Ετσι τιτλοφορείται η νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton. Aνάμεσα στους πρωταγωνιστές της φωτογράφισης για τη νέα συλλογή του οίκου, ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής.

H Catherine Deneuve είναι ένα από αυτά (στη καμπάνια πρωταγωνιστούν ακόμα οι Sophie Turner, Jaden Smith και Riley Keoug). H φωτογράφιση φέρει την υπογραφή του Bruce Weber που σε μια ακόμα συνεργασία του με τον οίκο δημιούργησε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Η συνεργασία της Catherine Deneuve με τον οίκο μπορεί να αποτελεί έκπληξη, όμως η γοητεία της που παραμένει αλώβητη μέσα στο χρόνο δεν μας εκπλήσσει.

«Οσο μεγαλώνεις αποκτάς νέες εμπειρίες και ζητάς διαφορετικά πράγματα. Τη σημερινή εποχή γερνάς καλύτερα στην Ευρώπη παρά στην Αμερική. Σαράντα χρόνια πριν, μια πενηντάρα έδειχνε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Σήμερα αυτό συμβαίνει όλο και λιγότερο. Το παρελθόν με ενδιαφέρει, απλά δεν θέλω να μιλώ για αυτό. Αν θες να εξακολουθείς να κάνεις πράγματα, πρέπει να κοιτάζεις μπροστά. Πρέπει να διαβάζεις, πρέπει να βλέπεις, πρέπει να αναζητείς. Αν από την άλλη κοιτάζεις συνέχεια το παρελθόν, κάποια στιγμή κολλάς. Πιστεύω ότι αν κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο με κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ, σε βοηθά να παραμένεις σε φόρμα. Όχι να νιώθεις νέος αλλά για την ηλικία σου σε φόρμα. Ακόμα και όταν νιώθεις πολύ κουρασμένος έχεις ενέργεια» έχει δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια.

O Jaden Smith δήλωσε για την συνεργασία του με τον οίκο και τον δημιουργό Nicolas Chesquiere:

«O Νicolas Chesquiere είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους που είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω στη καμπάνια του οίκου και να είμαι μαζί του σε αυτό το ταξίδι. Εκτιμώ όλα αυτά που κάνει ο Nicolas για μένα, την «οικογένεια» της Louis Vuitton και την μόδα σε γενικότερο πλαίσιο. Η συνεργασία με τον Bruce Weber είναι μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες της ζωής μου. Το να στέκομαι απέναντι από έναν θρύλο και να μαθαίνει από αυτόν είναι μια εκπαιδευτική και πνευματική εμπειρία για ένα νέο καλλιτέχνη, όπως είμαι εγώ».