Street στοιχεία και couture αναφορές στη νέα, απίθανη συλλογή της Pinko | 0 bovary.gr
Street στοιχεία και couture αναφορές στη νέα, απίθανη συλλογή της Pinko | 0 bovary.gr
07|07|2017 11:14
SHARE
PINKO

Street στοιχεία και couture αναφορές στη νέα, απίθανη συλλογή της Pinko


Η Fall/Winter 2017-18 συλλογή της Pinko περιστρέφεται με αυτοπεποίθηση γύρω από τις αντιθέσεις και κάνει τον χειμώνα πιο ελκυστικό από ποτέ.

Δυναμικά street στοιχεία και couture αναφορές δημιουργούν ένα νεο-ρομαντικό στιλ συντονισμένο με το rock vibe. H νέα συλλογή είναι αιχμηρή, αυθάδικη και με εκρηκτική προσωπικότητα. Αναμιγνύει το σοφιστικέ, θηλυκό πνεύμα, που χαρακτηρίζει τις συλλογές Pinko με underground techno, pop και couture στοιχεία αλλά και δυνατό rock vibe. Τα πρωινά κομμάτια εστιάζουν στην λεπτομέρεια, και συνδυάζουν το τραχύ αλλά άνετο metropolitan look με την φινέτσα του ανεπιτήδευτου couture. Οι αποδομημένες και oversized φόρμες κυριαρχούν.

Η Sport σειρά διαπνέεται από χαλαρή και high-tech διάθεση: τεχνικά υφάσματα, εφαρμοστές γραμμές και λεπτομέρειες δανεισμένες από το active wear συνδυάζονται με φαρδιά πατρόν και τους όγκους που χαρακτηρίζουν το ξένοιαστο ύφος, που είχαν τα φούτερ και τα παντελόνια στα 1990s.

Τα Puff Jackets κλείνουν το μάτι στα 1980s με glossy jewel αποχρώσεις και πληθωρικές, γλυπτές φόρμες που η έντασή τους ακολουθεί γεωμετρία φακέλου.

Τα κομμάτια της Simple Black σειράς επικεντρώνεται στο ασημί και το μαύρο και τα γαρνίρει με δυναμικές λεπτομέρειες. Φτερά, κρύσταλλοι και δαντέλα στολίζουν φορέματα, τοπ και παντελόνια, ενώ πιέτες και ντραπαρίσματα χαρίζουν αέρα θηλυκότητας, που ισορροπεί τέλεια μεταξύ μοντέρνου και ρετρό. Οι ρομαντικές προτάσεις των Floreal κομματιών βάζουν το δικό τους ιδιαίτερο touch στην συλλογή με ανθισμένα prints σε διάφανα τοπ και ανάλαφρα φορέματα και το κλασικό bon ton στυλ αποκτά rock and roll διάσταση. Εκείνα που αποτελούν πραγματικό must have είναι τα πλεκτά της Tricot σειράς με μάλλινες midi φούστες και πουλόβερ με μαλακούς ή τονισμένους ώμους να αγκαλιάζουν σφιχτά το σώμα. Εδώ τα υλικά παίζουν το παιχνίδι των αντιθέσεων με το μαλλί να δημιουργεί αισθησιακά κοντράστ σεταρισμένο με technical metallics ή δαντέλα και τούλι.

Η Fall/Winter 2017-18 collection έρχεται με διευρυμένη την γκάμα της λατρεμένης Love Bag. Η it-bag της Pinko εμπλουτίστηκε με ρομαντικές λεπτομέρειες, φλοράλ τυπώματα, αστέρια και χάντρες και άφησε την δαντέλα και τα καρφιά να της χαρίσουν rock εσάνς.

Μαζί με το denim, το δέρμα και ζακάρ υφάσματα η καινούρια Love ακολουθεί τις κατευθύνσεις της φθινοπωρινής συλλογής.

Η street και η couture αισθητική ενώνονται στο γοητευτικό, rock και νέο-ρομαντικό look της Pinko Fall/Winter 2017-18 collection, που έρχεται ακαταμάχητη. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Ιούλιο 2017.

TAGS