Ο οίκος Louis Vuitton μας συστήνει τη νέα σειρά έξυπνων ρολογιών | 0 bovary.gr
Ο οίκος Louis Vuitton μας συστήνει τη νέα σειρά έξυπνων ρολογιών | 0 bovary.gr
12|07|2017 13:57
SHARE
LOUIS VUITTON

Ο οίκος Louis Vuitton μας συστήνει τη νέα σειρά έξυπνων ρολογιών


O οίκος Louis Vuitton πρωτοπορεί στο χώρο των ρολογιών και λανσάρει τη νέα σειρά smartwatches, «Τambour Horizon» (με Android Wear 2.0).

Η κατασκευή των ρολογιών έγινε με τη βοήθεια της Qualcomm και της Google. O οίκος πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και θέλει να αφήσει το ισχυρό αποτύπωμά του και στο χώρο του ρολογιού, συνδυάζοντας φινέτσα και λειτουργικότητα.

Οπως δήλωσε ο Michael Burke, στέλεχος της Louis Vuitton: «Υπάρχει πολλή ασχήμια εκεί έξω. Στον οίκο Louis Vuitton τα ζητήματα της καλαισθησίας παραμένουν αδιαπραγμάτευτα».

Τα ρολόγια φέρουν το λογότυπο της εταιρείας, ενώ τα βλέπουμε με δερμάτινα και μεταλλικά λουράκια. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δεχτεί κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις. O οίκος έχει κάνει παρέμβαση στο λειτουργικό κάνοντας προσθήκη δικών του applications: «My Gligt» και «City Guide».

To ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό μέχρι 30 μέτρα. Εχει πάχος 12,55 χιλιοστών, διαθέτει στρογγυλή οθόνη αφής τεχνολογίας AMOLED1,2 ιντσών και ανάλυσης 390×390 pixels. Μέσα υπάρχει ο επεξεργαστής της Qualcomm, Snapdragon Wear 2100, έχει μνήμη RAM 512MB, χωρητικότητα 4GB και μπαταρία 300mAh.

Στο video παρουσίασης της νέας σειράς ρολογιών του οίκου είδαμε να πρωταγωνιστούν διάσημα ονόματα: Jaden Smith, Μiranda Kerr, Catherine Deneuve, Adele Exarchopoulos.

Σε ασπρόμαυρο φόντο, οι πρωταγωνιστές του βίντεο ποζάρουν με το ρολόι υψηλής αισθητικής που αναμένεται να κατακτήσει την αγορά.