Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα βλέπουμε το καλοκαίρι σε όλα τα ελληνικά νησιά | 0 bovary.gr
Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα βλέπουμε το καλοκαίρι σε όλα τα ελληνικά νησιά | 0 bovary.gr
13|07|2017 17:14
SHARE
URBAN OWL

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα βλέπουμε το καλοκαίρι σε όλα τα ελληνικά νησιά


Κάθε φορά που μια γυναίκα θέλει να ανανεώσει τη συλλογή γυαλιών ηλίου της, έρχεται αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες στιλιστικές προκλήσεις της ζωής της. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το να βρει το τέλειο σχέδιο.

 Αν και το «τέλειο» διαφέρει για κάθε γυναίκα, στο τέλος της ημέρας, όλες το ίδιο πράγμα ζητάμε από τα γυαλιά ηλίου μας: Eνα σχέδιο που να ταιριάζει τόσο στο σχήμα του προσώπου, όσο και στο στιλ μας.  

Με άλλα λόγια, ένα σχέδιο που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και, ταυτόχρονα, θα «ακολουθεί» το στιλ μας, συμπληρώνοντας με ένα πολύ αρμονικό τρόπο τις καθημερινές μας εμφανίσεις.
Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για το τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου χωρίς να αναφερθούμε στην χρήση ποιοτικών φακών που προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες και ξεκουράζουν το μάτι από το εκτυφλωτικό φως του ελληνικού καλοκαιριού.  

Φαινομενικά πρόκειται για μια δύσκολη εξίσωση, αλλά τα γυαλιά ηλίου Urban Owl κατάφεραν να τη λύσουν, δίνοντας μάλιστα πολλές και διαφορετικές, αλλά υπέροχες εναλλακτικές.  

Πρόκειται για τα ελληνικά γυαλιά ηλίου που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε Ελβετία, Καναδά και Γερμανία.

Με τον πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, που συνδυάζει το industrial με το new retro στοιχείο και με ένα σχήμα που είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα φετινά eyewear trends, έχουν κατακτήσει τις καρδιές, αλλά και τα πρόσωπα όλων των γυναικών. 

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μιλήσουμε για το success story των Urban Own χωρίς να αναφερθούμε στο βασικό συστατικό της επιτυχίας τους.

Τους High Definition φακούς οι οποίοι δημιουργούν μία νέα εμπειρία στην καθημερινή σας έκθεση στον ήλιο.
To HD φίλτρο δυναμώνει τα χρώματα γύρω σας χωρίς να μειώνει την φωτεινότητά τους και σε συνδυασμό με το ειδικό φίλτρο που απορροφά την περιττή μπλε ακτινοβολία, δημιουργούν μία αξέχαστη εμπειρία ξεκούραστης όρασης για όποιον τα δοκιμάσει.

Παράλληλα, όλοι οι φακοί καλύπτουν την UV400 ακτινοβολία 100%. 

Επειδή όλα κρίνονται και στις λεπτομέρειες, αξίζει να ειπωθεί πως κάθε μοντέλο έχει το δικό του όνομα και τη δική του ξεχωριστή πηγή έμπνευσης, όπως για παράδειγμα το Speakeasy του οποίου το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ή το Yolo που είναι μια ωδή στη μόδα των 70's. 

Οι λόγοι για να μπείτε σήμερα κιόλας στο Urbanοwl.eu, και να επιλέξετε το σχέδιο που θα σας συντροφεύει από εδώ και πέρα, δεν σταματούν εδώ: 

Είναι χειροποίητα. Για την ακρίβεια χρειάζονται 2 μήνες, 24 τεχνίτες και 38 βήματα στη διαδικασία παραγωγής για να δημιουργηθεί ένα ζευγάρι γυαλιά Urban Owl.  

Με μότο τους τη φράση «Αξιοπρέπεια, διαφάνεια, σεβασμός», τα Urban Owl, παράγονται στην Ελλάδα, από eco-friendly υλικά ενώ η διαδικασία κατασκευής τους γίνεται με τρόπο που σέβεται το περιβάλλον. 

Η κατασκευή τους είναι τόσο ελαφριά που εφαρμόζει στο πρόσωπό σας με τέτοιο τρόπο ώστε να τα νιώθετε σαν φυσική σας προέκταση.

Τέλος, τα Urban Owl σας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξετε εσείς ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο της συλλογής τους! Για να πάρετε μέρος στην καμπάνια Democratizing Eyewear style κάντε κλικ εδώ. 

Εμείς τα έχουμε ήδη βάλει -κυριολεκτικά- στο μάτι. Εσείς;