Zara Fall 2013 Campaign by Patrick Demarchel
Zara Fall 2013 Campaign by Patrick Demarchel
16|07|2017 21:05
SHARE
ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ

Αυτή είναι η Anti–‘It’ bag που κάθε εκκεντρική Ευρωπαία θέλει στη ντουλάπα της


Μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να φεύγουν, να ανανεώνονται, να κάνουν κύκλους και να επιστρέφουν, ωστόσο υπάρχουν «σταθερές» αμετακίνητες.

Οπου, σταθερές: τα κομμάτια που δεν μας προδίδουν ποτέ, που έχουν διαχρονικό στιλ, είναι κλασικά, μας κάνουν να νιώθουμε σιγουριά, ταιριάζουν με διαφορετικές εμφανίσεις μας.

Σίγουρα μια μαύρη, δερμάτινη handbag είναι μια τέτοια σταθερά. Οι φετινές τάσεις στις τσάντες μας προκαλούν για πειραματιασμούς, μας κάνουν να θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Οι handbags είναι πιο μικρές, έχουν χαρακτήρα, είναι φινετσάτες.

Τα it girls δείχνουν μια ιδιαίτερη αδυναμία φέτος στις mini crossbags ( η τσάντα-χιαστί ανέκαθεν ήταν αγαπημένη επιλογή, λόγω της ελευθερίας κινήσεων που προσφέρει, της άνεσης και της κομψότητάς της), στις bucket bags (η τσάντα-πουγκί που συναντάμε κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις και πάει με όλα) και oι circle bags (η στρογγυλή τσάντα που δίνει ξεχωριστή γοητεία λόγω του σχήματός της).

Μια μαύρη handbag, όμως, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε look σου χωρίς να σε δεσμεύει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ για ποτέ, μια black all time classic τσάντα είναι μια επιλογή που πάντα αγαπάμε.

Mια ιδιαίτερη handbag (anti- «it» bag όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν μιας και με το σχέδιό της και τον δυναμισμό που εκπέμπει ξεφεύγει από τις επιλογές που κάνουν οι fashion bloggers την φετινή σεζόν) μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Είναι η πρόταση ενός ιαπωνικού brand που κάνει θραύση στο εξωτερικό και η επωνυμία του είναι «Sacai».

Το υβριδικό σχέδιο της τσάντας έχει κάνει τη λίστα αναμονής των ενδιαφερόμενων για να την αποκτήσουν να μεγαλώνει.

Δεν είναι απλά άλλη μια κλασική μαύρη handbag.

Είναι μια τσάντα που πάει το στιλ σε άλλο επίπεδο. Και αυτό θέλουμε.