Zara Fall 2013
Zara Fall 2013
24|07|2017 09:09
SHARE
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Τα 5 κομμάτια της γκαρνταρόμπας που δεν φορούν ποτέ στο γραφείο οι γυναίκες στο L.A.


Ντύσιμο για το γραφείο, αυτός ο πονοκέφαλος.

Ο ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος για την προετοιμασία μας το πρωί και το άγχος για να τα προλάβουμε όλα δημιουργεί μια εξίσωση που πολλές φορές μας στερεί φαντασία στο ντύσιμο και βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε στιλιστικά λάθη.

Το office look καθρεπτίζει σε μεγάλο βαθμό μέρος της προσωπικότητάς μας: οφείλει να είναι δυναμικό, να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και κομψότητα.

Το «φόρεσα ό,τι βρήκα μπροστά μου» είναι μια λανθασμένη τακτική που αφαιρεί σε μεγάλο βαθμό πόντους από την παραγωγικότητά μας. Οι γυναίκες στο Los Angeles αυτό το γνωρίζουν καλά.

Η εμφάνισή μας στη δουλειά έχει επίδραση και στην ψυχολογία μας. Το office look αγαπά τα all time classic κομμάτια.

Flip flops, κολάν και άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι απαγορευτικά για πολλές επαγγελματίες που ζουν στο Los Angeles. Οι ίδιες εξηγούν γιατί δεν θα τα φορούσαν ποτέ.

Tι δεν θα φορούσαν ποτέ στο γραφείο οι γυναίκες στο Los Angeles; 

1) Ολόμαυρα:

«Δεν θα επέλεγα να φορέσω ολόμαυρα στη δουλειά. Η ντουλάπα μου είναι γεμάτη μαύρα κομμάτια και προσπαθώ να τα εντάσσω στις καθημερινές εμφανίσεις μου στη δουλειά κάνοντας απρόσμενους συνδυασμούς. Μια funky μαύρη ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με ένα λαμπερό statement κολιέ ή ένα μαύρο φόρεμα με μεταλλιζέ sneakers και γυαλιά ταρταρούγα μου φτιάχνουν τη διάθεση. Με λίγη φαντασία συνδυάζω τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ».

Erin Condren: Επιχειρηματίας, Ιδρύτρια του «Erin Condren Design»

 

 

2) Κάτι υπερβολικά σέξι: 

«Δεν θα φορούσα κάτι υπερβολικά sexy. H γκαρνταρόμπα για τη δουλειά διαφέρει από επαγγελματία σε επαγγελματία και δεν υπάρχουν πολύ αυστηροί και άκαμπτοι κανόνες για το στιλ. Ομως το να «δείχνεις πολλά» κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό. Είναι ωραίο να έχουμε κλασικό στιλ»

Taye Hansberry, Fashion Blogger

3) Αποκαλυπτικό crop top:
 

 

 

«Δουλεύοντας στο χώρο της μόδας,θα έλεγα ότι τα αποκαλυπτικά crop tops είναι μέσα στη no list μου! Δεν είμαι η Britney Spears των 90s».

Brooke Wilson, Υπεύθυνη Social Media και Brand Management 

4) Koλάν

 

«Από τότε που μετακόμισα στο Los Angeles, βλέπω τα κολάν παντού και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ακόμα κι αν είναι επώνυμου σχεδιαστή, δεν θα τα φορούσα. Θεωρώ ότι αν τα φορέσεις στη δουλειά δεν κερδίζεις το σεβασμό των άλλων. Το παντελόνι για τη δουλειά θα πρέπει να έχει φερμουάρ! Τέλος!»

Jaclyn Loraso, Photo Editor 

5) Flip Flops:

«Δεν θα φορούσα flip flops γενικότερα. Tα άκρα θα πρέπει να αναδεικνύονται με όμορφα σανδάλια και open-toe heels».

Elaine Daneshrad, Fashion Blogger