Το κολάν της επόμενης σεζόν είναι στιλάτο με λεπτομέρεια που ξαφνιάζει | 0 bovary.gr
Το κολάν της επόμενης σεζόν είναι στιλάτο με λεπτομέρεια που ξαφνιάζει | 0 bovary.gr
23|07|2017 21:39
SHARE
ΚΟΛΑΝ

Το κολάν της επόμενης σεζόν είναι στιλάτο με λεπτομέρεια που ξαφνιάζει


Αυτό το καλοκαίρι είδαμε το κολάν σε nude απόχρωση -που διαγράφει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το σώμα- να γίνεται trend με τη Gigi Hadid και άλλες σταρ του εξωτερικού να το επιλέγουν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Επειτα, η Ολίβια Παλέρμο έδειξε τη δυναμική του lustrous leggings: του κολάν που σμιλεύει τα πόδια, αφαιρώντας πόντους.

Φαίνεται ότι οι τάσεις στα κολάν μέχρι το τέλος του 2017 δεν σταματούν εδώ. Εχουμε δει leggings με γεωμετρικά σχέδια, με animal prints, με μεταλλικές λεπτομέρειες, μονόχρωμα, σε bold χρώμα, δερμάτινα, velvet, φλοράλ. Aυτό το φθινόπωρο, έρχεται άλλη μια τάση που θα μας απασχολήσει: τα laced leggings.

Τα ροκ κολάν με μια λεπτομέρεια που σαφώς δεν περνά απαρατήρητη. Τα laced leggings είναι τα κολάν με χιαστί κορδόνια στο πλάι. 

Η λεπτομέρεια που έχει το εν λόγω κολάν ξαφνιάζει και προσδίδει μια πιο τολμηρή διάθεση στο ρούχο.

 Fashion editors έχουν αποκαλέσει το κολάν ως το «νέο τζιν».

Το κολάν κατέχει πλέον έναν από τους βασικούς ρόλους στο casual στιλ και ακόμα κι αν μεγάλη μερίδα γυναικών το «φοβάται» γιατί διαγράφει την σιλουέτα, αποκτά σιγά σιγά όλο και περισσότερους ένθερμους υποστηρικτές. Οι επιλογές που έχουμε να κάνουμε είναι πάρα πολλές, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπο και στιλ μας. Τα τελευταία χρόνια, τα κολάν στις προσθήκες των καταστημάτων αυξήθηκαν πάνω από 25% ενώ οι αναλυτές προβλέπουν ότι τα ρούχα από λίκρα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα τζιν. 

Τα laced leggings είναι η τάση που θα βλέπουμε παντού μετά το καλοκαίρι.