Μarivee: Boho-chic αξεσουάρ για κορίτσια που αγαπούν το καλοκαίρι | 0 bovary.gr
Μarivee: Boho-chic αξεσουάρ για κορίτσια που αγαπούν το καλοκαίρι | 0 bovary.gr
MADE IN GREECE

Μarivee: Boho-chic αξεσουάρ για κορίτσια που αγαπούν το καλοκαίρι


Κορίτσια με μακριά σκουλαρίκια, με μαργαριτάρια και ημιπολύτιμους λίθους. Ντυμένα με δέρμα και μετάξι.

Τα κορίτσια της Μarivee, είναι ελεύθερα. Ερωτεύονται, χορεύουν, λένε αστεία και γελάνε με την ψυχή τους.

Εχουν τα μαλλιά τους κυματιστά, φοράνε στεφάνια, καπέλα και καφτάνια. Κρατάνε τσάντες με τα απολύτως απαραίτητα και βγάζουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Ενα τέτοιο κορίτσι είναι και η Βασιλική Ρούσσου, η ιδρύτρια του Marivee. Του ελληνικού boco-chic brand που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται (και να είναι) όμορφες.

Η Βασιλική Ρούσσου προέρχεται από το χώρο της μόδας. Επιτυχημένο μοντέλο, έχει περπατήσει σε όλες τις ελληνικές πασαρέλες, και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα σόου του εξωτερικού. Το πάθος της ωστόσο ήταν εξαρχής η δημιουργία.

«Η αλήθεια είναι πως πρώτα ξεκίνησα να δημιουργώ ερασιτεχνικά ρούχα και αξεσουάρ και μετέπειτα τα φόρεσα στην πασαρέλα, και αυτός είναι και ένας λόγος που αγαπώ και τη δουλειά του μοντέλου, διότι λατρεύω να βλέπω και να προωθώ, όμορφες δημιουργίες και νέες ιδέες, αλλά και να μπαίνω με έναν τρόπο στη σκέψη και την αγωνία του κάθε δημιουργού. Από μικρή φτιάχναμε αξεσουάρ με τη μαμά μου, για εμάς και τις φίλες, είναι μια τρέλα που η μητέρα μου έφερε στη ζωή μου, και αυτή συνέχισα εγώ επαγγελματικά με την εταιρεία μου Marivee. Η πασαρέλα, η τριβή με το χώρο σε Ελλάδα και εξωτερικό και το ότι είμαι αρκετά ενεργή στο χώρο της μόδας και του μοντελινγκ με έκανε απλα να αποφασίσω να δημιουργώ επαγγελματικά πιο νωρίς στη ζωή μου, αφού μόλις στα 21 μου ξεκίνησα την πορεία μου αυτή».

«Εχω βαφτιστεί με δυο ονόματα, με λένε Mαρία - Βασιλική, άρα Μαρία + Βασιλική = ΜΑΡΙΒΗ. Είναι ένα όνομα που ένας οικογενειακός φίλος πρότεινε πάντα σαν δικό μου υποκοριστικό, είναι εύηχο και όμορφο κι αποφάσισα πως αυτο θα είναι το όνομα της εταιρείας μου. Πλέον πολλοί με φωνάζουν και ΜΑΡΙΒΗ, και μπορώ να πω πως μ' αρέσει».

«Σίγουρα τις δημιουργίες μου, τις κρατούν γυναίκες με αυτοπεποίθηση που θέλουν να ξεχωρίζουν και έχουν διάθεση για χρώμα. Είναι γυναίκες κάθε ηλικίας με δικό τους στιλ που τολμούν με ένα αξεσουάρ να δώσουν μια παραπάνω πινελιά στην καθημερινή εμφάνιση τους. Γυναίκες με bohemian ψυχή και έκφραση που τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να επιλέγουν ποιότητα και μοναδικότητα».

«Για να ασχοληθεί κάποιος με το επιχειρείν πρέπει να έχει πολλά πολλά πράγματα. Είναι κάποια που τα έχουμε δυνατά στο χαρακτήρα μας, κάποια που έχουμε και σίγουρα δε σταματάμε ποτέ να καλλιεργούμε, και αλλά που ίσως να μην βρούμε ποτέ, γι αυτό και επιλέγουμε σωστούς και δυνατούς συνεργάτες σε κάθε τομέα που μας συμπληρώνουν. Τρία από αυτά, θεωρώ πως είναι σίγουρα η αποφασιστικότητα, η διορατικότητα και ο επικοινωνιακός χαρακτήρας».

«Από τα φετινά καλοκαιρινά Marivee μας, μπορείτε να φορέσετε αρκετά, μιας και η συλλογή είναι εμπνευσμένη από safari εικόνες για ταξίδια και περιπέτεια. Οι τσάντες είναι σχεδόν όλες από σκληρό τζιν ύφασμα με αντοχή για όλες τις ώρες τις μέρας άλλα και για την παραλία με μεγάλη χωρητικότητα. Καλύτερη επιλογή για την παραλία φέτος σε τσάντα είναι ο oversized safari σάκος μας που τον λατρεύω αλλά και πολλά από τα κοσμήματά μας, όπως τα turquoise coin choker μας με τυρκουάζ πέτρες ή το βραχιόλι για το πόδι με τα κοχύλια που δεν παθαίνουν τίποτα με το θαλασσινό νερό και δίνουν χρώμα στην εμφάνισή μας».

«Η καλύτερη αντααμοιβή είναι να βλέπω γυναίκες στο δρόμο να φορρούν Marivee. Η ικανοποίηση και η χαρά μου δεν περιγράφονται. Εκείνες τις στιγμές νιώθω την αποδοχή και την εξαργύρωση του κόπου και της δουλειάς μου, γιατί αυτό είναι το θέμα, να μπορείς να κάνεις τις γυναίκες αλλά και τους άντρες να χαμογελάνε με αυτό που έχουν επιλέξει να φοράνε».

«Στη συλλογή μου για το φθινόπωρο θα δούμε δέρμα σε διάφορα χρώματα, pony skin τσάντες και sheepskin ιδιαίτερα σχέδια που ελπίζω να φορεθούν το χειμώνα. Καπέλα μάλλινα για τις κρύες αλλά stylish μέρες του χειμώνα, φοβέρα σκουλαρίκια με δέρμα και μακριές φούντες- κρόσσια και item- έκπληξη πλεκτό μαντό μοναδικό και για καθεμία από εσάς ξεχωριστά, που θα λατρέψετε όπως κι εγώ! Είναι μια συλλογή hi-end με πολύ καλή σχέση ποιότητας με τιμή. Πολύ σύντομα κοντά σας!»

Μarivee.com

Marivee/Facebook

TAGS