Vanessa Paradis for H&M Conscious Collection
Vanessa Paradis for H&M Conscious Collection
25|07|2017 08:54
SHARE
ANKLE STRAPS

Το αξεσουάρ-έκπληξη της σεζόν φοριέται στο πόδι και θα γίνει η νέα μας στιλιστική εμμονή


Aυτή η σεζόν θα έχει πολλές στιλιστικές εκπλήξεις μέχρι το τέλος της.

Ενα αξεσουάρ-πρόταση γίνεται μέρος των street style stars.

Eίδαμε ότι ένα από τα παπούτσια που τη φετινή σεζόν εκπέμπουν χάρη και θηλυκότητα είναι τα ankle strap shoes. Τα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο και τον στολίζουν. Αν η γάμπα είναι λεπτή τότε μπορεί να σας ταιριάζουν ankle straps πέδιλα τόσο με λεπτό όσο και με χοντρό λουράκι. Σε αντίθετη περίπτωση, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο κολακευτικό.

Οι σχεδιάστριες Gilda Ambrosio και  Giorgia Tordini έκαναν τη διαφορά και συνδύασαν με τα ψηλοτάκουνά τους ankle straps (λουριά που μπορεί να διαφέρουν ακόμα και από το χρώμα του παπουτσιού). Tην καινοτομία λανσάρει το brand Attico (των Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini) και τους τελευταίους μήνες έχει γίνει τάση.

Σατέν και βελούδινα ankle straps είναι πρώτα στις προτιμήσεις και συνδυάζονται με ψηλοτάκουνες γόβες ή ακόμα και με κομψά flat.

Tα ankle strap heels είναι μέσα στη λίστα των ευπώλητων υποδημάτων της σεζόν και αλλά η Gilda και η Giorgia έκαναν έναν απρόσμενο στιλιστικό συνδυασμό που εμπνέει. Μπορούμε μόνες μας να δημιουργήσουν ankle strap heels και επιλέγοντας διαφορετικού χρώματος και υφής ankle straps μπορούμε να δώσουμε ένταση στην εμφάνισή μας.

Δείτε πώς οι σχεδιάστριες συνδύασαν τα ankle straps στις εμφανίσεις τους!