Tommy Hilfiger Spring 2016 Ad Campaign
Tommy Hilfiger Spring 2016 Ad Campaign
25|07|2017 20:40
SHARE
SEASHELL NECKLACE

Το απόλυτα καλοκαιρινό κόσμημα που θα φοράμε και τον χειμώνα


Ενα κολιέ έρχεται και «σκάει σαν κύμα» στην άμμο του καλοκαιρινού στιλ.

Μπορεί ένα κολιέ με θαλασσινή αύρα να γίνει αξεσουάρ-κλειδί σε μια κολεξιόν για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα;

Ναι, όταν μιλάμε για τον οίκο Prada που στην κολεξιόν του Autumn/Winter 2017 έκανε την ανατροπή και μέσα στον χειμώνα χώρεσε ένα καλοκαίρι. Κολιέ με κοχύλια έκαναν την εμφάνισή τους στην πασαρέλα ως μέρος του χειμερινού οutfit που λάνσαρε για την επόμενη σεζόν.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, ένα κόσμημα που μυρίζει θάλασσα γίνεται trend. Με νεανική διάθεση και ανάλαφρο αέρα γίνεται το απόλυτο αξέσουαρ όχι μόνο για το καλοκαίρι αφού ο οίκος Prada έδειξε ότι (τελικά!) τα όρια χειμερινού και καλοκαιρινού στιλ δεν είναι σαφή και η φαντασία μπορεί να δημιουργήσει απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Ενα κολιέ από κοχύλια μπορεί να φορεθεί με τα πιο αέρινα καλοκαιρινά μας ρούχα αλλά και τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες (πχ με ένα navy ελαφρύ πουλόβερ συνδυασμένο με jean και μια backet bag). Tα κοχύλια γίνονται το απόλυτα καλοκαιρινό στοιχείο που με την υπογραφή του οίκου Prada μπορεί να εισβάλλει ακόμα και στο χειμερινό μας look.

Αυτή η σεζόν συνεχίζει να μας εκπλήσσει στιλιστικά και να δίνει έμπνευση. Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από τα αξεσουάρ που έχουν «λόγο» στην εμφάνισή μας. Που ξέρουμε γιατί και πώς τα φοράμε.

Ετσι μπορούμε πάντα να τα υποστηρίζουμε.

Prada’s Autumn/Winter 2017 collection
Prada’s Autumn/Winter 2017 collection