H&M Spring 2015 AD Campaign
H&M Spring 2015 AD Campaign
30|07|2017 19:30
SHARE
NEA YOΡΚΗ

Το outfit που λατρεύουν οι Νεοϋορκέζες


Summer vibes από τη Νέα Υόρκη με αγάπη!

Βάζοντας κανείς στο μικροσκόπιο της street style εμφανίσεις των Νεοϋορκέζων βγάζει τα εξής συμπεράσματα: πρώτον, η άνεση συμπορεύεται με την κομψότητα, δεύτερον, δεν λείπουν οι απρόσμενοι στιλιστικοί συνδυασμοί και υποστηρίζονται απόλυτα (!) και τρίτον, οι πειραματισμοί οδηγούν σε νέους στιλιστικούς κανόνες που επηρεάζουν όλο τον υπόλοιπο κόσμο της μόδας.

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για το μαγιό που λατρεύουν οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη. Οι Νεοϋορκέζες προτιμούν τo ολόσωμo μαγιό με κοψίματα (cutouts) που τονίζουν σημεία του σώματος με τον πιο θηλυκό τρόπο. Ομως, ποιο είναι -κατά κύριο λόγο- το outfit που επιλέγουν για τις καθημερινές διαδρομές τους στην πόλη;

Σίγουρα ένας συνδυασμός άνετος αλλά και ταυτόχρονα στιλάτος.

Φόρεμα με σανδάλια ή sneakers: η τοπ επιλογή τους. Μια βόλτα στα προφίλ διάσημων fashion bloggers που περπατούν στις μεγάλες λεωφόρους του στιλ δίνει έμπνευση. Φορέματα με έντονα prints και χρώματα που συνδυάζονται με άνετα, χαμηλοτάκουνα σανδάλια ή λευκά sneakers που πηγαίνουν τις Νεοϋορκέζες παντού χωρίς να περνούν απαρατήρητες.

Ενας safe συνδυασμός που, όμως, έχει πάντα ενδιαφέρον. Τη διαφορά θα κάνουν τα αξεσουάρ και η τσάντα που θα τον συνοδέψουν.

Δείτε το αγαπημένο outfit των γυναικών στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή μέσα από φωτογραφίες.