Shutterstock
Shutterstock
31|07|2017 09:37
SHARE
BISSETT BAG

Η τσάντα -όνειρο που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες


Bucket bag. Μια τσάντα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά σε προτιμήσεις, έχοντας γίνει μέρος των street style εμφανίσεων γυναικών τόσο σε όλο τον κόσμο.

Μια τσάντα που ανταποκρίνεται στην ανάγκη μας για άνεση και στιλ. Mε μποέμικη διάθεση, αυτή η τσάντα χωρά τα απαραίτητα και δεν έχει «εποχή»: η «τσάντα-πουγκί» είναι ιδανική επιλογή τόσο για τις χειμερινές όσο και τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Σε προηγούμενο άρθρο σας συστήσαμε την bucket bag με δίχτυ, που προσδίδει cool στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις μας: το δίχτυ (που μπορεί να το είχαμε συνδεδεμένο στη συνείδησή μας με ένα μέσο αποθήκευσης των αγορών) έγινε μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Συνηθίζουμε να βλέπουμε τις bucket bags σε ουδέτερες αποχρώσεις (μαύρο, μπεζ, καφέ).

Η Bissett Bag του brand Staud είναι μια από τις it-bags που τράβηξαν την προσοχή μας αυτή τη σεζόν. Τόσο οι Αμερικανίδες (η ηθοποιός Laura Harrier δεν την αποχωρίζεται) όσο και οι Γαλλίδες (αγαπημένη επιλογή της fashion blogger Jeanne Damas) την έχουν κάνει μέρος των καθημερινών τους εμφανίσεων. Κοστίζει 350 δολάρια και μπορεί να ολοκληρώσει υπέροχα μια καθημερινή εμφάνιση.