H L' Anesse Royal χαρίζει τέσσερα τέλεια μαγιό στις φαν του BOVARY.gr | 0 bovary.gr
H L' Anesse Royal χαρίζει τέσσερα τέλεια μαγιό στις φαν του BOVARY.gr | 0 bovary.gr
31|07|2017 15:28
SHARE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

H L' Anesse Royal χαρίζει τέσσερα τέλεια μαγιό στις φαν του BOVARY.gr


Οι αντανακλάσεις του φωτός μέσα στη θάλασσα, οι αντανακλάσεις στα λέπια των ψαριών, τα φύκια που ακολουθούν το ρεύμα, τα κύματα που μας ταξιδεύουν ήταν οι κύριες πηγές έμπνευσης για τα prints της συλλογής Voyage d’ été 2017, από τη L’ Anesse Royale.

Στην συλλογή Cruising θα βρείτε χρώματα από το ελληνικό καλοκαίρι. Η χρυσή άμμος, το κόκκινο του ηλιοβασιλέματος, το ασημί νερό.

Γιατί οι Ελληνίδες λάτρεψαν τα ελληνικά μαγιό με σήμα τη γαϊδούρα:

Η L’ Αnesse Royale -παρ' ότι μικρή εταιρεια- έχει μεγάλη ποικιλία σε κωδικούς από strapless, τριγωνάκια μικρά και μεγάλα, τρίγωνα με στήριξη, halter neck κοψίματα, αθλητικά, αποσπώμενες ενισχύσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα slip: Μικρά, μεγάλα, γεμάτα, με κορδόνια ή σταθερά, boxer…. Επιπλέον μπορείς να επιλέξεις το σωστό νούμερο για σένα και να συνδυάσεις όποιο κάτω με πάνω σου αρέσει και ταιριάζει στο σώμα σου! Ετσι έχεις τελεια εφαρμογη και άνεση και αποκλειστικές εμφανίσεις!

Μια ανάσα πριν από τις διακοπές και τα L’ Αnesse Royale θέλουν να βρεθούν σε κάθε ελληνική παραλία. Γι’ αυτό και το αγαπημένο σας brand με σήμα τη γαϊδούρα, κάνει 30% έκπτωση σε όλα τα μαγιό. Mπείτε τώρα κιόλας στο site της εταιρείας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια στην προσωπικότητα και το σώμα σας.

Τέσσερα μαγιό για τέσσερις υπερτυχερές:

Η L’ Αnesse Royale δίνει εντελώς δωρεάν 4 υπέροχα μαγιό στις φαν της BOVARY.. Μπείτε στο Facebook του BΟVARY.gr και πατήστε το αντίστοιχο reaction, στο μαγιό που σας αρέσει! Η Αnesse Royale, θα στείλει σε 4 τυχερές το μαγιό, στο μέγεθος που επιθυμούν!

Good Luck!


lanesseroyale.com
info@lanesseroyale.com
Tηλ. 94 465 6544