Vuitton's Cruise 16 "The Spirit Of Travel" Campaign
Vuitton's Cruise 16 "The Spirit Of Travel" Campaign
04|08|2017 08:14
SHARE
HANDLE BAGS

Trend Alert: Η τσάντα του Φθινοπώρου μόλις έκανε επίσημη εμφάνιση


Μini bags, basket bags, τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες, bucket bags, bumbags.

Το γυναικείο αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνισή μας με τον πιο γοητευτικό τρόπο είναι στα καλύτερά του τη φετινή σεζόν.

Οι τσάντες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας στις καθημερινές μας εμφανίσεις θέλουμε να χωρούν τα απαραίτητα και να μην υστερούν σε κομψότητα. Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά ήδη οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν την χειμερινή σεζόν δίνουν το «παρών», με τα it girls να μας παρασύρουν και να μας εμπνέουν με τις εμφανίσεις τους, δημιουργώντας μας την ανάγκη για πειραματισμούς, απρόσμενους συνδυασμούς και υιοθέτηση trends που θα μας ανανεώσουν.

Η τοπ τσάντα για τον χειμώνα γράφει στην ταυτότητα της: «διαχρονικότητα».

Top handle bags. Η δερμάτινη (ή και βελούδινη) τσάντα χειρός. Απόλυτα classy, απόλυτα stylish, πάντα στην πρώτη γραμμή της κομψότητας. Μια τσάντα με υπογραφή. Σε μαύρο, καφέ, ταμπά, μπεζ, nude, μπλε αλλά και σε πιο έντονα χρώματα. Ετσι κι αλλιώς το 2017, μας προστάζει να τα τολμήσουμε.

Μια handle bag μπορεί να χωρέσει τα απαραίτητα, παραγκωνίζοντας την πολύ μεγάλη τσάντα της καθημερινότητας που τελικά ίσως ο λόγος που είναι μεγάλη να είναι απλά η συνήθεια. Οι τσάντες χειρός δεν έφυγαν ποτέ από την πρώτη γραμμή των επιλογών. Απλώς, έδωσαν χώρο σε νέες τάσεις, «σίγουρες» ότι έχουν την κυριαρχία.