ΑP Images
ΑP Images
04|08|2017 15:26
SHARE
DIOR

H νέα καμπάνια του οίκου Dior για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017 αποθεώνει το μπλε


Η νέα καμπάνια του οίκου Dior για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017 είναι γεγονός.

«Ηθελα μια ομάδα νεαρών γυναικών και κάθεμία να είναι διαφορετική από την άλλη. Ετσι απευθύνθηκα στην φωτογράφο Brigitte Lacombe, που κατά τη γνώμη μου έχει τη σωστή αντίληψη για να αιχμαλωτίσει με το φακό της την ένταση που πηγάζει από τη νέα γενιά και να «συλλάβει» τη δυναμική της. Ηθελα μια ομάδα νεαρών κοριτσιών- «αγριοκόριτσων», με αυθεντική προσωπικότητα. Κοριτσιών που έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Κοριτσιών που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ γιατί θέλουν να διαμορφώσουν το μέλλον τους» δηλώνει η σχεδιάστρια, Μaria Grazia Chiuri που με το δημιουργικό της ταλέντο αφήνει κάθε φορά ένα ισχυρό αποτύπωμα στον κόσμο της μόδας.

Τις πρώτες εικόνες από τη νέα καμπάνια του οίκου Dior για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017 είδαμε στον επίσημο λογαριασμό του οίκου Dior στο Instagram.

«Η κολεξιόν της Maria Grazia Chiuri για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017-2018 κάνει το ντεμπούτο της και η καταξιωμένη φωτογράφος Brigitte Lacomve είναι για μια ακόμα φορά η γυναίκα πίσω από τους φακούς. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από δυνατές εικόνες που παρουσιάζουν 9 από τα αγαπημένα πρόσωπα του οίκου Diot, καθένα από τα οποία έχουν μια μοναδική προσωπικότητα και μαζί συνθέτουν την δυνατή και «αυθάδη» Γυναίκα του οίκου Dior» αναφέρει ο οίκος.

Το μπλε αποθεώθηκε στο σόου του οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι εξέφρασε στην κολεξιόν της όλη την φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτό το χρώμα που χαρακτηρίζεται ως το «νέο μαύρο». «Από όλα τα χρώματα, το navy blue είναι αυτό που μπορεί να ανταγωνιστεί το μαύρο, έχει τις ίδιες ιδιότητες» είχε δηλώσει ο οίκος.

Είναι κομψό, διακριτικό και γοητευτικό. Ισως να έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου navy blue κομμάτια που θα μπορείς να αξιοποιήσεις και να κάνεις την διαφορά στην εμφάνισή σου το φετινό χειμώνα. O oίκος Dior σε καλεί να αφεθείς στη γοητεία αυτού του χρώματος. Το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις. Azure, cerulean, navy, robin’s-egg, lapis.

RTRTRT