Chloe SS2016 Campaign
Chloe SS2016 Campaign
08|08|2017 10:09
SHARE
ΦΟΡΕΜΑΤΑ

7 φορέματα που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο και στην παραλία (την ίδια ημέρα)



Αν είσαι ακόμα στην Αθήνα, ίσως όλα γύρω σου να φωνάζουν «Διακοπές», αλλά εσύ θα πρέπει να κάνεις... ότι δεν ακούς.

Ομως ακόμα κι αν υποχρεώσεις σε κρατούν εδώ, πάντα οι δρόμοι θα οδηγούν στην παραλία.

Η διάθεση στην αρχή της ημέρας πάντα είναι διαφορετική όταν συνοδεύεται από μια εμφάνιση που υπόσχεται άνεση και θα μπορέσει να μας κρατήσει δροσερές. Το φόρεμα είναι το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να ανταποκριθεί στην κάθε περίσταση της ημέρας από την αρχή ως το τέλος της. Αρκεί να είναι το σωστό.

Υπάρχουν φορέματα που μπορούν να υποστηρίξουν ένα οffice look και ταυτόχρονα να αποτελούν μια κομψή επιλογή για την παραλία.

Καλοκαιρινά φορέματα υπάρχουν πολλά. (Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε μιλήσει για το sundress, την επιτομή του καλοκαιρινού στιλ. Το φόρεμα από μαλακό ύφασμα, που αφήνει το σώμα να αναπνέει γιατί συνήθως είναι σε χαλαρή γραμμή και προσαρμόζεται στο στιλ της κάθε γυναίκας. Μάξι ή μίνι, με ραντάκια ή στράπλες, με βολάν και πιέτες, σε φαρδιά ή στενή γραμμή).

 Αυτά, όμως, που μας κάνουν να νιώθουμε άνεση και μας χαρίζουν ξεχωριστό στιλ όπου κι αν βρισκόμαστε -είτε στο γραφείο είτε στην παραλία- έχουν συγκεκριμένο «κώδικα».

Ακολουθούν ιδέες για φορέματα που μας καλημερίζουν τη Δευτέρα στο γραφείο και μας ακολουθούν μέχρι την Κυριακή στην παραλία!

Φόρεμα Stelen
Φόρεμα Stelen