Το μοναδικό φόρεμα που χρειάζεσαι για να κάνεις τη μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο | 0 bovary.gr
Το μοναδικό φόρεμα που χρειάζεσαι για να κάνεις τη μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο | 0 bovary.gr
09|08|2017 14:56
SHARE
ΦΟΡΕΜΑ

Το μοναδικό φόρεμα που χρειάζεσαι για να κάνεις τη μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο


Yπάρχουν δημιουργίες μεγάλων οίκων που πριν καλά καλά φορεθούν εκτός πασαρέλας, πληρούν όλες τις προυποθέσεις για να θεωρηθούν διαχρονικές.

Ο οίκος Celine μοιάζει να έχει κάνει «συμβόλαιο» με τη διαχρονικότητα. Το στιλ που διατρέχει τα ρούχα που μας προτείνει για την σεζόν που έρχεται βρίσκεται στο σταυροδρόμι θηλυκότητας και δυναμισμού. Ενα φόρεμα-πρόταση του οίκου, κέντρισε την προσοχή μας από την Pre-Fall συλλογή του.

Για τον οίκο Celine, η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, φαίνεται ότι θέλει να «αποτοξινώσει» τις στιλιστικές επιλογές του καλοκαιριού από τα έντονα χρώματα, τα prints, την «φλυαρία». Ενα φόρεμα-πρόταση του οίκου ακριβώς γι’αυτή την μεταβατική περίοδο είναι μάξι, από βισκόζη, είναι μαύρο με μια «διαπεραστική» κίτρινη -δερμάτινη- λωρίδα, σε σχήμα V.

Φόρεμα επιβλητικό, κολακευτικό, με χαρακτήρα δυναμικό, με ταυτότητα. Μπορεί να φορεθεί μια δροσερή ημέρα στο γραφείο, σε μια βόλτα απογευματινή, σε μια έξοδο βραδινή.

Η σχεδιάστρια Phoebe Philo υπογράφει μια δημιουργία που συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν «άχρονη». Δηλαδή διαχρονική.

Οι δημιουργίες της Pre-Fall συλλογής του οίκου γι'αυτή τη σεζόν μας εμπνέουν. Γραμμές κλασικές, ρούχα με φινέτσα, ρούχα σαν φθινοπωρινό αεράκι. 

H collection του οίκου για το Φθινόπωρο του 2017 είναι μαγεία.