Η τσάντα-κόλλημα! Koστίζει κάτω από ένα ευρώ και χωράει τα πάντα  | 0 bovary.gr
Η τσάντα-κόλλημα! Koστίζει κάτω από ένα ευρώ και χωράει τα πάντα | 0 bovary.gr
10|08|2017 09:30
SHARE
ΤΣΑΝΤΑ

Η τσάντα-κόλλημα! Koστίζει κάτω από ένα ευρώ και χωράει τα πάντα


Αυτή η χρονιά -από στιλιστική και όχι μόνο- άποψη δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Κάτι καινούριο κάνει διαρκώς την εμφάνισή του και οι -τελευταίες- λέξεις της μόδας μοιάζουν συνεχώς να επαναδιατυπώνονται.

Ας μιλήσουμε για τσάντες και συγκεκριμένα αυτές που μας έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα τη σεζόν που διανύουμε. Οι fashion bloggers και τα It Girls έχουν πάει για λίγο στην άκρη τις πολύ μεγάλες τσάντες. Λατρεύουν τις bucket bags, τις basket bags, τις τσάντες σε γεωμετρικά σχήματα (τις circle bags και τις κυλινδρικές) και τις mini crossbody bags.

Πριν λίγους μήνες, είδαμε μια ιδιαίτερη τσάντα να γίνεται κομμάτι των street style εμφανίσεων των fashion bloggers: την bucket bag με δίχτυ. To δίχτυ, εδώ, δίνει μια cool πινελιά και η εμφάνιση δεν δείχνει τόσο στιλιζαρισμένη. Το δίχτυ, ανέκαθεν, ήταν καταγεγραμμένο στη συνείδησή μας ως μέσο αποθήκευσης αγορών.

Oμως, αυτή τη στιγμή, στον κόσμο της μόδας, το βλέπουμε να αποκτά άλλη διάσταση.

Η τσάντα-δίχτυ γίνεται Ιt bag και κοστίζει κάτω από ένα ευρώ (συγκεκριμένα $0.72, δηλαδή 0,61 ευρώ). Η δημοφιλία της έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις.

H συγκεκριμένη τσάντα αφήνει το περιεχόμενό της, έκθετο και το «απενοχοποιεί». Μπορεί σαφώς να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο μια πχ. Μια δερμάτινη τσάντα, αλλά σίγουρα έχει άποψη!