Βινύλ και δέρμα στην ολοκαίνουργια συλλογή των Μango για το Φθινόπωρο-Χειμώνα | 0 bovary.gr
Βινύλ και δέρμα στην ολοκαίνουργια συλλογή των Μango για το Φθινόπωρο-Χειμώνα | 0 bovary.gr
10|08|2017 14:12
SHARE
MANGΟ

Βινύλ και δέρμα στην ολοκαίνουργια συλλογή των Μango για το Φθινόπωρο-Χειμώνα


To Φθινόπωρο μπορεί να μην είναι ακόμα εδώ, όμως οι autumn/winter καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας και brands είναι ήδη εδώ και μας εμπνέουν.

Οι Εβδομάδες Μόδας του περασμένου χειμώνα μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν για τη σεζόν που έρχεται. Και θα είναι ενδιαφέρουσα.

H νέα A/W 2017 συλλογή των Mango πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γοητεύσει. Τα Mango δείχνουν για ακόμα μια φορά πόσο καλά γνωρίζουν τις ανάγκες της γυναίκας που κινείται στην πόλη, θέλει να νιώθει άνετα και να μην περνά απαρατήρητη.

Βλέποντας τέτοιες συλλογές μπαίνεις σε πειρασμό να δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Αυτή η συλλογή δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ένα χρώμα-πρωταγωνιστή που εκπέμπει δυναμισμό: το κόκκινο.

To βινύλ σε πρώτο πλάνο (είναι γεγονός ότι και την ερχόμενη σεζόν τα 70’s και τα 80’s επαναδιατυπώνουν τις τάσεις που καθιέρωσαν).

Hooded coats, vinyl biker jackets, faux fur coats, check floral dresses και trench coats είναι μέρος μια συλλογής που κέντρισε την προσοχή μας.

H συλλογή των Mango για την ερχόμενη σεζόν προβάλλει μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι της ταιριάζει, το υποστηρίζει και το προσαρμόζει στο προσωπικό της στιλ. Ισως αυτό να είναι και το κλειδί για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τη σεζόν που έρχεται.

TAGS