O oίκος Vetements λανσάρει hoodie με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης | 0 bovary.gr
O oίκος Vetements λανσάρει hoodie με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης | 0 bovary.gr
11|08|2017 11:58
SHARE
VETEMENTS

O oίκος Vetements λανσάρει hoodie με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης


To Aπρίλιο που μας πέρασε το γαλλικό brand Vetements επεφύλασσε μια έκπληξη για το fashion κοινό του: η συνεργασία του με τη Levi’s γέννησε ένα τζιν σε άλλο επίπεδο, ιδιαιτέρως καινοτόμο.

To #VetementsxLevis δεν είχε μόνο το χαρακτηριστικό φερμουάρ χαμηλά στα πόδια άλλα και ένα ακόμα ακριβώς στη μέση των οπισθίων. Λίγους μήνες μετά, το brand επιστρέφει με άλλη μια καινοτόμα πρόταση.

Ενα sweatshirt πολλών αστέρων (συγκεκριμένα 12) σε σκούρο μπλε χρώμα με κουκούλα. Ενα φούτερ που μοιάζει με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Αυτή η μπλε και κίτρινη σημαία Vetements που είναι τυπωμένη σε αυτό το φούτερ με κουκούλα θα παραμείνει στην πλάτη της σας όλη τη σεζόν» γράφει η περιγραφή του ρούχου που διατίθεται στο Browns για 750 λίρες (831.16 ευρώ). Οι Guram και Denma Gvaalia που κρατούν το τιμόνι του brand για μια ακόμα φορά θέλουν να αναδείξουν την επαναστατικότητα και πρωτοποριακότητα της αισθητικής των ρούχων Vetements.

«Οταν υπάρχει ένα logo ή ένα print αναγνωρίσιμο στο κοινό, οι άνθρωποι θέλουν να το αποκτήσουν γιατί νιώθουν μέρος μιας ομάδας. Είναι σαν ένα μήνυμα που τους ενώνει. Είναι επικοινωνία» αναφέρει ο Denma Gvaalia.

 

 

 

Have you seen the new @vetements_official flag hoodie, it 'will Remain on your back all season' according to @brownsfashion. Snap one up before they sell out!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sunday Times Style (@theststyle) στις Αύγ 10, 2017, 5:11πμ PDT

 

 

www.matchesfashion.com @matchesfashion @gabrielaperezutti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VETEMENTS (@vetements_official) στις Αύγ 10, 2017, 10:33πμ PDT

 

 

 

 

TAGS