© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
20|08|2017 20:10
SHARE
Η ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗ

Kate Middleton: Τα σκουλαρίκια που συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις της


Kάθε δήμοσια εμφάνισή της μπαίνει στο μικροσκόπιο και κάθε λεπτομέρειά της αναλύεται διεξοδικά από τους fashion editors.

Οι στιλιστικές εμφανίσεις της Kate Middleton ασκούν επιρροή και είναι πάντα μελετημένες. Είναι γεγονός ότι κάθε φόρεμα, πανωφόρι ή παπούτσι που επιλέγει γίνεται sold out.

Η ίδια ακολουθεί συγκεκριμένο «κώδικα» στο look της και δεν παρεκκλίνει από αυτόν. Ομως, όπως κάθε γυναίκα, έχει και εκείνη τα φετίχ της: στιλιστικές εμμονές που οι δημόσιες εμφανίσεις της μαρτυρούν. Η Κate έχει μια μεγάλη αδυναμία: ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Αυτά τα σκουλαρίκια φαίνεται ότι δεν την προδίδουν ποτέ. Εχουν ευελιξία και ταιριάζουν με κάθε της look, πρωινό ή απογευματινό.

Oι εν λόγω πέρλες (του οίκου κοσμημάτων Annoushka) έχουν συνδυαστεί με μικροσκοπικούς κρίκους (του οίκου κοσμημάτων Kiki McDonough). Είτε σε πολύ επίσημες, είτε σε πιο χαλαρές εμφανίσεις της η Kate δεν αποχωρίζεται τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια όποιο κι αν είναι το μακιγιάζ και το χτένισμά της. 

Υπέρμαχος της διακριτικότητας, δείχνει ότι για εκείνη η κομψότητα είναι κάτι που δεν «φωνάζει». Αν της αρέσει κάτι διαχρονικό δεν διστάζει να το εντάσσει στις εμφανίσεις της ξανά και ξανά.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι το τεκμήριο της στιλιστικής της εμμονής! 

ΑP Images
ΑP Images

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image