Η μπότα του πειρατή: Ενα παπούτσι από το παρελθόν κάνει δυναμικό comeback | 0 bovary.gr
Η μπότα του πειρατή: Ενα παπούτσι από το παρελθόν κάνει δυναμικό comeback | 0 bovary.gr
21|08|2017 10:00
SHARE
PIRATE BOOTS

Η μπότα του πειρατή: Ενα παπούτσι από το παρελθόν κάνει δυναμικό comeback


Eνα θρυλικό παπούτσι με την υπογραφή της Vivienne Westwood που έκανε την εμφάνισή του στα 80s επιστρέφει.

Η σχεδιάστρια δημιούργησε τις μπότες το 1981. Μαύρες δερμάτινες με δερμάτινα straps σε γήινο τόνο. Ανθεκτικές. Δεν μας περιορίζουν και ταιριάζουν με μια ευρεία γκάμα εμφανίσεων.

Το όνομά τους φέρνει από μόνο του την «επανάσταση». Pirate boots. Οι μπότες του πειρατή κάνουν δυναμικό comeback και γίνονται κομμάτι των εμφάνισεών μας αυτό το φθινόπωρο.

Αυτές οι μπότες μπορούν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο στιλ μας. Να γίνουν μέρος μιας εμφάνισης με ιδιαίτερο, boho χαρακτήρα. Σταρς όπως η Sienna Miller και η Kate Moss έχουν απαθανατιστεί από το φακό με το iconic παπούτσι, συνδυάζοντάς το με skinny jeans και minidresses.

Το στιλ της Vivienne Westwood, μοναδικό. Οι δημιουργίες της, ανατρεπτικές. Μαζί της κουβαλά ένα αυτόνομο στιλιστικό σύμπαν.

Αυτό το παπούτσι σχεδιάστηκε από μια γυναίκα που έβλεπε πάντα τη μόδα με μια φρέσκια ματιά κάνοντας βήματα μπροστά από την εποχή της. Γι'αυτό και οι δημιουργίες της από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και δείχνουν ότι έχουν σχεδιαστεί στο σήμερα.