Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
OSLO FASHION WEEK

Eβδομάδα Μόδας Όσλο: Τι φορούν τα πιο μοδάτα κορίτσια στους δρόμους της πόλης


Ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι εκεί που τις τελευταίες ημέρες η καρδιά της μόδας χτυπά δυνατά.

Η πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Οσλο, γίνεται αυτές τις ημέρες μια δεξαμενή νέων στιλιστικών ιδεών για τη σεζόν που έρχεται. Οι γυναίκες στο Οσλο χορεύουν στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της Εβδομάδας Μόδας που διεξάγεται εκεί και προλογίζει τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η μόδα στις σκανδιναβικές χώρες ζει την πιο δημιουργική της στιγμή και παραδίδει μαθήματα εκκεντρικότητας.

Οι γυναίκες στο Οσλο αποτυπώνουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο την ανάγκη τους για ζωντάνια στις εμφανίσεις τους. Βλέπουμε έντονα χρώματα και prints.

Ξεχωρίζουν τα sock boots: τα μποτάκια-κάλτσα που έκαναν δειλά την εμφανίση τους λίγο πριν το καλοκαίρι και τη σεζόν που έρχεται θα ζήσουν την καλύτερη στιγμή τους. Οι fashion editors και τα it-girls της μόδας δε διστάζουν να τα συνδυάσουν τόσο με τζιν ή φούστα, όσο και με sport chic κομμάτια.

Αλλο ένα στοιχείο που κέντρισε την προσοχή μας στις street style εμφανίσεις που είδαμε, ήταν τα ογκώδη μανίκια (bell sleeves) αλλά και οι χαλαρές γραμμές στα παντελόνια και τα φορέματα.

Oι γυναίκες στο Οσλο πειραματίζονται και παντρεύουν με εκκεντρικότητα τάσεις που σίγουρα δημιουργούν ένα στιλιστικό αποτέλεσμα με ιδιαίτερο χαρακτήρα.