Τα κομμάτια-κλειδιά για να κάνεις τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ  | 0 bovary.gr
Τα κομμάτια-κλειδιά για να κάνεις τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ | 0 bovary.gr
28|08|2017 10:30
SHARE
ΚΟΜΜΑΤΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Τα κομμάτια-κλειδιά για να κάνεις τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ


Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε (ημερολογιακά τουλάχιστον!) το καλοκαίρι, είναι ωραίο να σκεφτόμαστε ότι μας περιμένει μια γεμάτη, δημιουργική και διαφορετική από τις προηγούμενες, σεζόν.

Η λέξη-κλειδί είναι η ανανέωση. Μέχρι όμως να έρθει εκείνη, μεσολαβεί μια μεταβατική περίοδος. Και σε στιλιστικό επίπεδο. Οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να είναι καλές μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου. Σίγουρα ένα σορτς ή ένα crop top δεν ενδείκνυνται για φθινοπωρινές εμφανίσεις ακόμα κι αν υπάρξουν ημέρες των οποίων η θερμοκρασία το επιτρέπει.

Υπάρχουν τα λεγόμενα «μεταβατικά» κομμάτια που κάνουν την στιλιστική διαδρομή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο πιο εύκολη. Οι εμφανίσεις των πρώτων ημερών του φθινοπώρου θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από κομμάτια άνετα και στιλάτα, όχι πολύ «βαριά» αλλά ούτε και άκρως αέρινα.

Ενα jacket (ή trench coat) και ένα cropped παντελόνι, ένα τζιν συνδυασμένο με ένα T-Shirt και ένα κιμονό, μια ψιλόμεση φούστα και ένα πουκάμισο με loafers ή mules μπορούν να αποτελέσουν συνδυασμούς που μπορούν να φανούν ιδανικοί για όλες τις ώρες της ημέρας. Η μελαγχολία που φέρνει το τέλος του καλοκαιριού μπορεί να αντισταθμιστεί με την πολλά υποσχόμενη σεζόν που σε λίγο αρχίζει! Δείτε τα κομμάτια που θα μας συντροφεύουν τις ημέρες που έρχονται…

1) Trench coat (Καπαρντίνα)

 

 

 

 

 

2) Jumpsuit

 

 

 

 

 

 

 

3) Leather Jacket

 

 

 

 

4) Denim jacket

 

 

 

 

 

5) Kιμονό

 

 

 

 

 

6) Cropped παντελόνα

 

 

 

 

 

7) Midi (ψηλόμεση) φούστα 

 

 

 

 

 

 

8) Πουκάμισο