Instagram/TotallyTala
Instagram/TotallyTala
24|08|2017 15:31
SHARE
TOTALLY TALA

Τotally Tala: Τα εκκεντρικά αξεσουάρ που σχεδιάζει η αδερφή της Αμάλ Αλαμουντίν


Τα σχέδια της Τάλα Αλαμουντίν αποθεώνουν το boho στιλ.  

Αν έπρεπε να δώσουμε έναν χαρακτηρισμό στο στιλ της Αμάλ Αλαμουντίν τότε σίγουρα αυτός θα ήταν «minimal chic».

Αν λοιπόν η Αμάλ ντύνεται με κομψά ταγέρ, αρμονικά χρώματα, λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και statement τσάντες, τότε η αδελφή της, Τάλα Αλαμουντίν, είναι το ακριβώς αντίθετο.

Μποέμ, με ογκώδη κοσμήματα και έντονα χρώματα. Μάλιστα, έχει μετουσιώσει την αγάπη της για το στιλ και τα αξεσουάρ στο δικό της brand το οποίο αποτελείται από κομμάτια που σχεδιάζει η ίδια και ακούει στο όνομα, Totally Tala. 

Το σάιτ του brand είναι ακόμα υπό κατάσκευη ακόμα, αλλά διαβάζουμε ότι αυτή τη στιγμή τα κομμάτια είναι διαθέσιμα μόνο στην Σιγκαπούρη (εκεί όπου ζει με τον σύζυγό της Nagi Hamiyeh). 

Τι ακριβώς σχεδιάζει η αδερφή της Αμάλ όμως;

 

 

 

Με έμπνευση από το προσωπικό της μότο «rise, rock, repeat», η Τάλα σχεδιάζει δέρμάτινες τσάντες με κρόσσια σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ζώνες, αλλά και σκουλαρίκια που φτάνουν μέχρι τους ώμους.

 

 

Αυτά τουλάχιστον φαίνεται να είναι τα βασικά κομμάτια της συλλογής σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μπορεί να βρει κανείς στο Instagram, με την Tala να παίζει, πολλές φορές, το ρόλο του μοντέλου. 

 

 

Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν εντελώς ασύμβατα με το πολύ πιο μαζεμένο και μίνιμαλ στιλ της Αμάλ. Υπάρχει όμως ένα αξεσουάρ που λατρεύει: τα μακριά σκουλαρίκια. 

 

 

Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι, σε μια βραδινή έξοδο, στη λίμνη Κόμο, μαζί με τον Τζορτζ Κλούνει, η Αμάλ φοράει ένα ζευγάρι ροζ, μακριά σκουλαρίκια από την συλλογή της αδερφής της.

 

 

Η Tala έχει δημοσιεύσει την εικόνα στο Instagram με το hashtag #fringedandfabulous.