Το στιλάτο τζιν που σχεδίασε η Cindy Crawford  | 0 bovary.gr
Το στιλάτο τζιν που σχεδίασε η Cindy Crawford | 0 bovary.gr
27|08|2017 09:00
SHARE
CINDY CRAWFORD

Το στιλάτο τζιν που σχεδίασε η Cindy Crawford


Πριν από λίγες εβδομάδες, τον κόσμο της μόδας απασχολούσε το νέο εγχείρημα της κόρης της Cindy Crawford: η σχεδίαση μιας τσάντας με glam και funky διάθεση.

Η Kaia φαίνεται ότι θέλησε να καλύψει μια δική της στιλιστική ανάγκη: να κρατήσει μια τσάντα που να μην μοιάζει με καμία άλλη και να έχει το δικό της αποτύπωμα. Και τα κατάφερε.

Σειρά της Cindy Crawford να μας εντυπωσιάσει. Mε άρωμα 90s η Cindy Crawford σχεδίασε ένα στιλάτο jean για λογαριασμό της Re/Done. Είναι γεγονός ότι η μόδα έχει καλή μνήμη και δεν ξέχνα τις τάσεις που σημάδεψαν την πορεία της.

Μπορεί να προχωρά αλλά επιστρέφει στους δρόμους την έκαναν να προχωρήσει πολλά βήματα παρακάτω.

Η δεκαετία του 90’ άλλαξε για πάντα τον κόσμο της μόδας. Μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει από τότε, όμως το 2017 δείχνει ότι έχει κάνει μια στροφή στις τάσεις αυτής της δεκαετίας. Το lookbook της συλλογής καθρεπτίζει την αναλλοίωτη γοητεία του σούπερμοντελ μέσα στο χρόνο. H capsule συλλογή περιλαμβάνει το jean με την υπογραφή της που έχει το όνομα «The Crawford». Ξεχωρίζει το καρέ που δείχνει την ίδια να ποζάρει με φούτερ που την απεικονίζει σε 90s πορτραίτο της.

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Aug 24, 2017 at 7:16am PDT