Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
JENNA LYONS

Η περίπτωση της Jenna Lyons που μαθαίνει στις γυναίκες πως να ντύνονται με αυτοπεποίθηση


Η Jenna Lyons είναι απλά χαρισματική.

Δεν είναι απλά μια γυναίκα που «ξέρει καλά από μόδα». Αν η βιομηχανία της μόδας είναι ένα παζλ, εκείνη έχει προσθέσει το δικό της, μοναδικό κομμάτι.

Μετά από 26 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο J.Crew, ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της στο χώρο της μόδας. Αφησε το αισθητικό της αποτύπωμα στις δημόσιες εμφανίσεις Πρώτων Κυριών και το 2013 το όνομά της βρισκόταν στη λίστα του περιοδικού Τime με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς.

Είναι η γυναίκα που έκανε τις παγιέτες μέρος του office look και τα παντελόνια chinos, μια κομψή επιλογή για απογευματινές εμφανίσεις. Φορώντας τα γυαλιά της έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Στα 48 της χρόνια ξέρει καλά ότι το στιλ είναι σαν ένα παιχνίδι με κανόνες που θέτεις εσύ. Αν είσαι σίγουρος γι’αυτούς, τους ακολουθούν και οι άλλοι. Αν όχι, ακολουθείς εσύ τους κανόνες των άλλων.

Το δικό μας, προσωπικό στιλ είναι κομμάτι του ίδιου μας του εαυτού. Η σχέση που έχουμε με αυτόν είναι η αντανάκλαση της εικόνας μας στους γύρω μας. Η γκαρνταρόμπα μας σίγουρα έχει κομμάτια που θα αναδειχθούν καλύτερα αν ευρυματικά συνδυαστούν. Οι εμφανίσεις της Jenna μας δίνουν έμπνευση.

To mix n’ match είναι το στοιχείο που καθορίζει τις εμφανίσεις της. Γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι η γυναίκα που ξέρει τι της ταιριάζει και δεν περνά απαρατήρητη γιατί η λαμψη ξεκινά από μέσα.

«Αληθινές γυναίκες». Αυτές ήθελε να προβάλλει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη συνεργασία της με τον οίκο. Μπορεί να ταιριάξει ένα jumper με μια miniskirt;

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί; Ας ρωτήσει την Jenna καλύτερα…

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image