Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
30|08|2017 10:18
SHARE
FLAT

Aυτά είναι τα flat της φετινής σεζόν -Πιο άνετα και σικ από ποτέ


Το παπούτσι που αγαπάμε γιατί μας πηγαίνει παντού.

Μας ξεκουράζει και μπορεί να μας συντροφεύει σε διαφορετικές περιστάσεις μέσα στη μέρα. Τα σανδάλια πηγαίνουν στην άκρη. Είναι η σειρά των flat να γίνουν ξανά μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων. 

Tα φλατ της φετινής σεζόν είναι πιο άνετα από ποτέ.

Μπορεί οι μπαλαρίνες να αποτελούν μια κομψή επιλογή για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, προσθέτοντας πόντους θηλυκότητας (συνδυάζονται άψογα με cropped παντελόνα, με τζιν, με midi φούστα) ωστόσο αυτό το φθινόπωρο οι επιλογές των street style σταρ ξεφεύγουν από τις τετριμμένες τάσεις. 

Βackless trend. Η τάση θέλει τα flat παπούτσια να μην «ενοχλούν» το πόδι, να μην το «χτυπάνε». Πρώτα στις προτιμήσεις έρχονται τα loafers που τείνουν να γίνουν μια διαχρονική επιλογή.

O Αlessandro Michele του οίκου Gucci τα επανέφερε στο προσκήνιο και έγιναν και πάλι κομμάτι των εμφανίσεων των fashionistas. Τα loafers (ή μοκασίνια) αντικατέστησαν τις γόβες και τα sneakers. Επαναπροσδιορίζονται με cool patterns και σχέδια, ενσωματώνοντας στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα, και λεπτομέρειες, όπως αγκράφες και κρόσσια. Μπορούν να φορεθούν με πλισέ φούστες ή cropped παντελόνια.

Mια ξεχωριστή πρόταση είναι να επιλέξουμε ένα ζευγάρι loafers ενισχυμένο με γούνα ή ένα standout μεταλιζέ σχέδιο.

Αλλη μια πολύ άνετη επιλογή είναι και τα slippers. Η σατέν εκδοχή τους, ξεχωρίζει.

Μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλες τις εποχές στη δουλειά (οκ, εκτός από τις ημέρες που κάνει πολύ κρύο), να αναβαθμίσουν τα επαγγελματικά σας σύνολα και, τελικά, να αποτελέσουν ένα από τα πιο διαχρονικά ζευγάρια της ντουλάπας σας. 

Puff mules, Aquazzura 

Pompom Sandal, Trademark

Freda Salvador, Handwoven Mule 

LOQ, Slide 

Flat, Robert Clergerie

Prada , Bow-embellished satin slippers